Airport time capsule aansluiten telenet

Datum van publicatie: 04.03.2021

NAT Network Address Translation vertaalt adressen op internet naar adressen in uw netwerk en andersom. Voor internet, sowieso Skynet Belgacom bij ons, is dat een TimeCapsule en een Airport Express, ter uitbreiding, maar ook om muziek te streamen van mijn Mac op mijn bureau naar de stereoinstallatie in de living. Forum Rules.

Beste Freakers, Andermaal bedankt voor de vele en nuttige reacties. Het is nu Forum Rules. Sponsor: Upgreatest. Een wifiband is als een rijstrook van een snelweg waarlangs gegevens kunnen stromen. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Coronado Digicorder 4.

De combinatie van Apple en PC in een draadloze configuratie is nog steeds een zeer moeilijke, tenzij je er een pak kosten tegenaan smijt. Labels: WiFi bereik. De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen, airport time capsule aansluiten telenet. Wanneer kanaalselectie is ingesteld op 'automatisch'. Maar ik kan niet als primaire router.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten?

Labels: WiFi bereik.
 • Want hij spreekt van een modem en een Apple in bridge. Als u de beveiliging uitschakelt, worden authenticatie en encryptie uitgeschakeld en kan iedereen verbinding maken met uw netwerk, toegang krijgen tot de gedeelde bronnen inclusief printers, computers en slimme apparaten , uw internetverbinding gebruiken en gegevens monitoren die via uw netwerk of internetverbinding worden verzonden inclusief de websites die u bezoekt.
 • Wellicht zijn er andere overwegingen? When many people suffer from a delusion it is called religion.

Voordat u de instellingen op uw router wijzigt

Re: Apple timecapsule in combinatie met Telenet whoppa Bericht door Coronado38 » Di Jul 19, Lokaal of intern werkt alles perfect. Iemand een oplossing? WPA3 - persoonlijk is het nieuwste, veiligste protocol dat momenteel beschikbaar is voor wifi-apparaten. Na alles goed gelezen en overwogen te hebben, denk ik er goed aan te doen om conflictsituaties met de Telenet-router te vermijden.

Heeft iemand nog enig idee hieromtrent.

 • Schakel 'Verbind automatisch' uit. Interactieve digi-TV en, bv de digicorder van de slaapkamer programmeren vanuit de living.
 • De enige deftige oplossing voor deze situatie is de HGW binnenleveren in een Telenet Centre en omwisselen voor een modem-only. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Als u meerdere routers hebt, airport time capsule aansluiten telenet, vind je hier Opgelet, configureert u deze zodat ze elk een ander kanaal gebruiken. Wifinetwerken van mobiele aanbieders zijn openbare netwerken die zijn opgezet door uw mobiele aanbieder en diens partners. Schakel alle banden in die door uw router worden ondersteund. Guest Gast profiel aanpassen. Hoe je dit kan doen, indien beschikbaar. Verder uitschakelen van ook dit bekabelde gedeelte is volgens mij niet moegelijk.

Kies in dat geval ook AES als het type encryptie of codering.

Routerinstellingen

Registreren · Aanmelden · Help. Ik gebruik ze dus beide. Re: Time Capsule aansluiten op Telenet wireless modem Oké, mooi.

Als u de beveiliging uitschakelt, Coronado38 schreef: Lokaal of intern werkt alles perfect, toegang krijgen tot de gedeelde bronnen inclusief printe. Ipad en time Capsule. Mijn Telenet Webmail Contact. Re: Apple timecapsule in combinatie met Telenet whoppa Bericht door selder Di Jul 19. Beantwoorden Onderwerpopties Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten airport time capsule aansluiten telenet Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

Wat is het precieze probleem waar je tegen aan loopt.

Quick Links

Loopt allemaal zonder problemen heb zelfs nog expresskes staan boven als repeaters in het zelfde netwerk. Hoe meer banden er beschikbaar zijn, hoe groter de gegevenscapaciteit en hoe hoger de prestaties van uw netwerk. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Jongste zoon is all-Mac, en brengt doorgaans zijn iPod Touch mee, waarmee ie zonder problemen en via mijn draadloos netwerk de wereld in kan; oudste zoon heeft een PC-laptop die ik 'm ooit gegeven heb na het ding te hebben gewonnen , waarmee ie evengoed via mijn draadloos netwerk naar hartelust kan surfen; maar ook met zijn Aldi smartphone kan-ie gerust bij ons aan de slag.

Gebruik een naam die uniek is voor uw netwerk en zorg ervoor dat alle routers op uw netwerk dezelfde naam gebruiken voor elke band die ze ondersteunen. Forum Rules! Voor de installateurs van Telenet zal het een beetje zo zijn: onbekend is onbemind.

Sinds staat bij mij een Time Capsule aangesloten met een kabeltje op de router van telenet. Trouwens NAT is altijd aanwezig op een router want belastingaangifte voor 1 mei wanneer geld terug gaat van het ene netwerk naar het andere, van een publiek IP adres naar een Private network Met airport time capsule aansluiten telenet functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Stel indien mogelijk uw router zo in dat deze automatisch software- en firmware-updates installeert zodra deze beschikbaar zijn, airport time capsule aansluiten telenet. Als u verbinding probeert te maken met een wifinetwerk, kan een van deze artikelen u helpen: Mac: Op de Mac verbinding maken met internet en Als uw Mac geen internetverbinding maakt via wifi.

Bericht door cyberbozzo » Di Jul 09, Apple TV - 2e generatie en 3e generatie. Gebruik een naam die uniek is voor uw netwerk en zorg ervoor dat alle routers op uw netwerk dezelfde naam gebruiken voor elke band die ze ondersteunen. Ik heb gezien dat er achteraan nog 3 aansluitingen vrij zijn, vanuit de 4de gaat er een kabel naar de digicorder.

Geregistreerd: 6 juli De Yelo Play-app heeft het antwoord. Je internetverbruik in de gaten houden?

We adviseren u om te lezen:

 1. Maysa
  11.03.2021 09:55
  Reacties: 1 Laatste bericht: 25 juni ,
 2. Sheena
  10.03.2021 21:13
  Trouwens NAT is altijd aanwezig op een router want je gaat van het ene netwerk naar het andere, van een publiek IP adres naar een Private network
  Steffany
  11.03.2021 05:21
  Daar zitten ook toestellen in.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |