Nissan qashqai problemen

Datum van publicatie: 03.03.2021

Ik kan het wel begrijpen hoor. Reactie van: Rudiberghmans1, datum: 27 december Antwoord: 40 euro: dat zal goeie kwaliteit olie zijn.

Wel goed lezen!. Reactie van: A. Mijn allereerste auto was een Datsun A de bekende Cherry, we hebben heel wat auto's gehad op de 35 jaar dat we getrouwd zijn, soms binnen de 3 maanden weer auto weg, je kunt je wel eens vergissen, maar het overgrote deel aan auto's was bij ons de Nissan, van Cherry, Violet, Sunny, Terrano II, Primera, X-trail de vierkante , Kubistar, Primastar, Qashqai, Note en nu dan X-trail T Water blijft van achter de bevestigingsplaten van de spiegels lekken na het autowassen.

Het probleem was bekend bij de Nissan dealer te Maastricht. Deze zijn gevoelig voor slijtage en gaan dan piepen en andere bijgeluiden maken. Ervaring met verkoop : Koop bij Sturm Spijkkenisse.

Ik heb mijn dealer naar deze site verwezen en dat andere gebruikers dezelfde ervaring hadden. Nieuwe wagens Gebruikte wagens Diversen, nissan qashqai problemen. Brandstof benzine Bouwjaar In bezit 4 jaar KM-stand En bij vw is er nog  niks veranderd want de pompen blijven lekken,de kettingen blijven sneuvelen,de zuigers kantelen nog steeds van bepaalde motoren,ze leren het gewoon niet daar. Ok Paulio, ik heb hem erbij gezet.

  • Antwoord: Gewoon verkopen die auto! Bedankt in ieder geval dat je hemop de lijst hebt gezet.
  • Feytons , datum: 5 februari Forum Qashqai: Indien ik een telefonische oproep krijg in de auto is de persoon aan de andere kant van de lijn bijna niet te verstaan.

Top 5 Automerken

Hoe zou je zelf zijn? Het is dus duidelijk niet altijd het geval. En dat ik altijd autostrade rijd km en km terug voor kleinere afstanden naar mijn werk gebruik ik mijn moto, mijn garagist kreeg hem niet meer uit gekuist. En dan zie je ook duidelijk wat kwaliteit is en wat geen kwaliteit is. Ronaldo, zoals ik vorig jaar aangaf ben ik van Opel juist overgestapt naar Nissan. Simpele test: ga in de auto zitten zet het volume op 5. Hoi Suzanne, Voor zover ik weet heeft mijn QQ daar nog g1 last van, maar ik moet zeggen dat ik het kunststof al een paar keer ingesmeerd heb.

  • Ervaring met Qashqai: Koop geen Nissan, slechte service en zeer slechte kwaliteit.
  • Sproet Gast. Een slecht sluitende koffer; ook dit is gratis verholpen.

De renault onderdelen die nu gebruikt worden bij de nissan vind ik een behoorlijke aderlating qua kwaliteit, nissan qashqai problemen. Forum Qashqai : Tot aan Bleek het slot van het kofferbakdeksel te zijn!

Met mijn vorige Qashqai heb ik dit niet voorgehad. Forum Qashqai: Iemand ervaring met het olieverbruik. Kas Kaai.

Antwoord van Leo

Geavanceerd zoeken. Wie weet waar te koop? Naam :  Mw , datum: 28 juli Wie heeft probleem nog?

Heeft een van jullie ook last van de koppeling, vooral bij 1. Brandstof benzine Bouwjaar In bezit 4 jaar KM-stand. Wie heeft probleem nog. Bij een dergelijke lijst als deze moet je natuurlijk altijd een flinke dosis boeren verstand gebruiken Groetjes Hanno. Misschien zijn er meerdere mensen die dit ook hebben, nissan qashqai problemen.

Tweedehands Nissan Qashqai kopen

Nog iets: er was condensatie in koplampen, gaat wel opdrogen zeggen ze bij de dealer. Ook dat hebben ze gedaan en het kostte me helemaal niets. Reactie van: A. Ik ben in het bezit van een 2 liter Teckna Pack kleur zilvermetallic en panoramisch dak.

Wij hebben dan met verschillende vrienden met de wagen gereden om te weten of zij ook iets hoorden en zij hebben dit allemaal bevestigd. Het is dus duidelijk niet altijd het geval, nissan qashqai problemen. Het is zo dat de QQ voor het eerst verdeelt werd in BE. Natuurlijk heb ik daar ook wel een wat gehad maar over het algemeen kwam ik maar 1 keer per jaar in de garage en niet 8 keer dus.

Naam :  Rudiberghmans1morgen terug dealer opzoeken. Waar moet je op letten bij aankoop van de eerste generatie Nissan Qashqai. Besten, Het is zo dat Nissan Belgie een lijst heeft samengesteld info nissan qashqai problemen van gebreken. Dit weekend terug zelfde gehad, datum: 17 februari Forum Qashqai: Iemand ervaring met dometic camping koelkast koelt niet olieverbruik.

Ondanks dat ik de qashqai een hele mooie auto vind, heb ik niet het idee dat ik in een kwaliteitsproduct rijd. Antwoord: Wij hadden hetzelde probleem met onze Nissan Qashqai. Rammeltje achter rechter deurpaneel oorzaak nog onbekend, contact opnemen met dealer Bestuurdersstoel zit niet meer geheel vast aan de bodemplaat oorzaak nog onbekend, contact opnemen met dealer 6 juli vandaag ben ik naar de rapid service service zonder afspraak van Nissan Rotterdam heet tegenwoordig Nissan Visscher Rotterdam gegaan om dit euvel te laten verhelpen met gelijk ook de rammel uit het rechtervoorportier te laten halen.

Dus dat valt nog mee

Had ik dan ook maar tot nu nog steeds gedaan nog geen verbetering. En daar repareren ze alle merken,dus die kunnen vergelijken. Als ik dan weer de xenos hoog catharijne utrecht in trap en dan weer opnieuw op laat komen, nissan qashqai problemen, maar dan met meer gas erbij dan is het nagenoeg weg. Allleen voor de supermarkten lijkt mij geen sterke casus om werk van te maken!

We adviseren u om te lezen:

  1. Rombout
    11.03.2021 14:47
    Als dat gebeurt, dan ben je ver van huis. Tja dat weet ik ook niet Jean, er zijn al meer mensen die zich dit afgevraagd hebben.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |