Phineas en ferb hele afleveringen

Datum van publicatie: 02.03.2021

Phineas and Ferb Save Summer. Sci-Fi Pie Fly. Doofenshmirtz probeert met behulp van een reusachtige magneet berichten te wissen die hij insprak op de voicemail van zijn vriendin.

A Real Boy. Phineas and Ferb - Het Doolhoflied 3,0 x. Terrifying Tri-State Trilogy of Terror. In Nederland komt er een voor in de aflevering de eerste , en één in de afleveringbeschrijving van Disney XD de tweede.

Phineas, Ferb en Candace bezoeken hun grootouders in Engeland en de jongens organiseren een middeleeuws toernooi, waar Candace eindigt in een steekspel. I Scream, You Scream.

Categorien : Phineas en Ferb Lijsten van afleveringen ontbijt ikea breda televisieseries. Road Trip. Fireside Girl Jamboree. Phineas en Ferb besluiten om een tijdmachine te repareren bij een natuurhistorisch museum, ze sturen zichzelf en Candace naar de prehistorie. Phineas en Ferbs lied "Gitchee Gitchee Bow" wordt een nummer n hit en wereldberoemd.

Moon Farm. Justify Text.

Hun opa vertelt de kinderen een verhaal over een geheimzinnige piraat Foutbaard en Phineas en Ferb gaan op zoek naar de schatten van Foutbaard. That Sinking Feeling.

Phineas en Ferb filmpjes in het Nederlands op Kids-Tube.nl

En Doofenshmirtz creëert een krimpende machine die alles wat hij haat pelikanen, instrumenten die beginnen met de letter 'B' of een 'D', knipperende pijlen verkeer, enz. Mind Share. Videospel · Een dolle rit! Phineas, Ferb en Isabella proberen om een kudde koeien, die door de termieten loslopen, terug op ranch te krijgen. Ondertussen heeft Doofenshmirtz plannen voor een verrassingsverjaardagsfeestje voor zijn dochter, Vanessa, en is hij ook van plan om Perry te lanceren op een grote vuurpijl als de grote finale.

Happy Birthday, Isabella.

The Great Indoors. Seizoen 2. Swiss Family Phineas. Heinz Doofenshmirtz Isabella Garcia-Shapiro. Road to Danville?

Over Phineas en Ferb

The Remains of the Platypus. Dit is de lijst van afleveringen van de televisieserie Phineas en Ferb. Happy Birthday, Isabella.

Hide and Seek. Original Pitch. Aanbevolen programma's Disney Channel. Finding Mary McGuffin. Mommy Can You Hear Me.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Schrijven voor MijnSerie. Er zit vast eentje tussen de meer dan Voor je verder gaat Phineas and Ferb - Ik krijg je 4,3 x. At the Car Wash.

Categorien : Phineas en Ferb Lijsten van afleveringen van televisieseries. The Lizard Whisperer. Tip of the Day. La Candace-Cabra. En Doofenshmirtz probeert een hondenshow te winnen.

Ferb Latin. Split Personality. Candace is echter gedwongen om er het grootste deel van de dag als Perry bij te lopen.

Navigatiemenu

Als Bufords goudvis Biff vermist wordt gaan de jongens hem helpen zijn goudvis terug te vinden. Lawrence koopt online een ster voor zowel Phineas, Ferb en Candace, waardoor de jongens een plan krijgen om een raket te bouwen om hem te bezoeken.

The Fast and The Phineas.

Summer Belongs To You. Analytische cookies helpen ons met het bewaken van de kwaliteit en efficintie van onze website. Wanneer ze niet zit te dromen over haar geheime liefde Adrien Agreste, is ze namelijk superheld Ladybug.

We adviseren u om te lezen:

  1. Firdevs
    07.03.2021 11:30
    Moon Farm. Phineas and Ferb's Christmas Vacation.
  2. Belal
    07.03.2021 11:28
    Attack of the 50 Foot Sister. Ondertussen probeert Doofenshmirtz alle tuinkabouters uit de omgeving te stelen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |