Sparta ion dt handleiding

Datum van publicatie: 16.02.2021

N: Mode knop - variabele t oepassing. Deze handleiding beschrijft de functies Nadere informatie. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf Nadere informatie.

Heeft u een vraag over dit product? Temperatuur komt dan onder de weergave-opties te staan. Vastzetten: Plaats het display B schuin op de displayhouder C en klik het vast in de vergrendeling. Als ik de verlichting volgens instructie uitzet, gaat deze vanzelf aan.

Vul dan hier uw emailadres in. Het batterijpakket kan hierdoor tijdens het fietsen worden opgeladen.

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, druk dan nogmaals kort op de set-knop, een persoonlijk identificatienummer. Geantwoord op om Door tijdens het gebruik kort op de te drukken schakelt de trapondersteuning uit.

Wilt u het automatisch laden tijdens de rit op inactief zetten. Met de en kunt u wisselen tussen de beschikbare talen, sparta ion dt handleiding.

De motor is te zwaar belast. Een te krachtige waterstraal kan de elektronica in de elektrische onderdelen beschadigen.
 • Marsden Weegindicator. Schuif de eenvoudig omlaag op de om hem te installeren.
 • Reinig deze zo nodig met een schone droge doek. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Need help? Post your question in this forum.

Bij eventuele vervanging van het achterlicht adviseren we u contact op te nemen met uw gecertificeerde e-bike dealer. In addition, it may be that your ISP may have a maximum size for emails to receive. Elektrische fiets. Forumrules To achieve meaningful questions, we apply the following rules: First, read the manual; Check if your question has been asked previously; Try to ask your question as clearly as possible; Did you allready try to solve the problem?

ION handleiding.

 • Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor. U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike.
 • Deze gebruiksaanwijzing.

Houd de 3 seconden ingedrukt. Gebruik van de boostfunctie bij lage snelheden kost veel energie. Het achterlicht is bevestigd op het batterijpakket. Your question is posted on this page Would you like to receive an email when new answers and questions are posted. F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe Sparta ion dt handleiding Camera.

Zorg ervoor dat het klepje C van het oplaadpunt dicht zit. Sluit de juiste lader aan. Hartelijk dank voor je aankoop van een Bontrager Trip -computer.

Handleiding

Report abuse Libble takes abuse of its services very seriously. Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel.

Bel en v ermeld het nummer dat op de Fie tsNED pas staa t.

E58 Probleem met snelheidmeting Controleer of de snelheidssensor goed is aangesloten. Houd vervolgens de 3 seconden ingedrukt. Neem contact op met uw dealer? Page Page 1 Page 2. Alle overige.

Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product! We hopen dat je vele kilometers lang plezier aan deze computer Nadere informatie. Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Veiligheidswaarschuwingen voor gebruik Inleiding P. Uw dealer kan instellen na welke afstand deze melding getoond wordt.

 • Met de,, en gaat u door het menu heen.
 • Gesteld op om
 • Automatisch Als u via het displaymenu gekozen heeft voor de optie Automatisch, dan is het automatisch laden na het inschakelen van de ondersteuning direct actief.
 • We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal Nadere informatie.

Op uw display zal de melding 'Controleer snelheidssensor' verschijnen. Overzicht Nadere informatie. Als het basisscherm getoond wordt, kunt u met de en door de weergave-opties heen Temperatuur U kunt ervoor kiezen om de buitentemperatuur op uw display te tonen! Batterijpakket Onderdelen. B Neem het batterijpakket altijd met twee handen uit om het vallen van het mag een hond sinaasappel te voorkomen.

De gekozen menu-instelling is direct actief en blijft geldig totdat deze weer wordt aangepast in het displaymenu. E-motion C2 en Urban electric modellen met accu-keuze Gebruikshandleiding E-motion C2 en Urban electric modellen met accu-keuze Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen Verwijder het display bij het stallen en transporteren van sparta ion dt handleiding fiets. Elektrische fiets, sparta ion dt handleiding.

Beoordeling

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Het batterijpakket hoeft niet helemaal leeg te zijn voor het opladen. Tijdens het opladen voelt u een lichte weerstand op de motor en zal de tekst "Opladen" op het display verschijnen.

Houdt minimaal twee seconden de verlichtingsknop vast totdat gemeld wordt dat de kalibratie is uitgevoerd. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, sparta ion dt handleiding, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Een ledlampje E op het batterijpakket gaat knipperen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sian
  23.02.2021 16:10
  Libble takes abuse of its services very seriously.
 2. Bodien
  22.02.2021 11:32
  Sluit de lader opnieuw aan. Controleer of het batterijpakket B goed vergrendeld is door deze naar achteren te trekken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |