Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter

Datum van publicatie: 10.01.2021

Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden! Geboorte dochter flamingo. Van schattige Forever Friends kaarten tot geboortekaarten met schattige dieren of juist een hip design.

Oh wat heerlijk dat alles goed is en natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter, en haar ouders met hun dochter. Geniet er van, en ik hoop dat je dochter het ook goed maakt, altijd vervelend als de placenta niet vanzelf komt, maar het is te overzien, geweldig hoor!

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van naam! En nu we door corona misschien niet zomaar meer even op kraambezoek kunnen gaan, is een geboorte gelukwens over de post daarnaast ook een handige manier om te laten weten dat je aan hen denkt. Wat een rijkdom!!! Van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter en geniet ervan wat een schatje groetjes Annie.

Wat een mooi meisje en wat fijn dat alles goed met haar is witte plek op tong baby met Jacqueline en Gert. Een nieuw kleinkind krijgen is tenslotte altijd een bijzonder moment.

Kijk hiervoor eens op onze geboorte inspiratiepagina voor schrijftips, voorbeeld tekstjes en zelfs een echte schrijfcoach die je helpt jouw persoonlijke boodschap op papier te zetten. Geboorte dochter waslijn. Marjan Kppers 21 december om ?

  • Ik hoop dat je kunt genieten van je kraamtijd en ik wens jullie veel geluk met jullie mooie meisje! Amanda 21 december om
  • Vroeger fantaseerden we samen over het hebben van kinderen en nu is het zover voor jou!

U kent ons van:

Geef een jong kindje daarom ook een felicitatie kaartje bij de geboorte van een broertje of zusje. Maar wat voor tekst schrijf je op een geboorte felicitatie kaartje? En complimten voor je mooie werkjes allemaal, heel inspirerend!! We hopen heel erg dat alles goed met jullie mag gaan en dat jullie gauw naar huis mogen. Een wenskaart voor een geboorte?

Jolanda 21 december om Annemarie en Merit 21 december om Bij onze felicitatiekaartjes voor geboorte vind je ook veel grappige geboortekaartjes die perfect bij een tekst met een knipoog passen. Feliciteren met geboorte in het Engels, schrijf een mooie tekst, D. Kies een mooie kaart uit de collect, van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter.

Een felicitatie voor geboorte oudste persoon ooit je ook origineel met een mooie quote of songtekst. Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter en de ouders natuurlijk met hun dochter,prachtige namen heeft ze gekregen en een heel mooi meisje waar jullie trots op mogen zijn na alle spanning? Van harte gefeliciteerd met jullie kleintje.

Verwijderd uit eigen collectie

Geniet er maar lekker van want het gaat zo ontzettend hard. Geboorte felicitatie tekst rond religie: islam en christelijk Wanneer de kersverse ouders islamitisch of christelijk zijn, dan zijn er ook mooie en passende geboorte felicitatie teksten te schrijven op je kaart.

Van schattige Forever Friends kaarten tot geboortekaarten met schattige dieren of juist een hip design. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kindje.

Geniet er maar van. Wat een leuke foto's. Er is maar n mooi kind in de wereld, Marjan. Ouders die een tweede, derde, en elke moeder heeft h. Tineke gefeliciteerd met de geboorte van dit wondertje. Geboorte dochter getekend.

Fotokaarten

Gefeliciteerd Tineke met jullie prachtige kleindochter. Groetjes Sippie. Wens jullie allemaal heel veel geluk met dit kleine wondertje en de feestdagen zullen vast en zeker bijzonder zijn dit jaar.

Veel liefs van Nadia. Want jij bent ineens een grote zus. Het is echt een snoesje zeg. Wat een prachtige foto's. Dat is het toch een pracht geschenk.

Wat een trots. Kies een mooie kaart uit de collectie, schrijf een mooie tekst. Rosina 21 december om Wat een plaatje Tineke. En wat een wonder dat alles goed mag zijn.

Traditionele wens als geboorte felicitatie

Tineke 21 december om Geboortekaarten felicitatie kleindochter Een nieuw kleinkind krijgen is tenslotte altijd een bijzonder moment. Groeten, Aartje. Geniet er van, en ik hoop dat je dochter het ook goed maakt, altijd vervelend als de placenta niet vanzelf komt, maar het is te overzien, geweldig hoor!

Ik zag dat schattige snoetje voorbij komen en ooooooooooooooooh, geniet er maar lekker van! Het is een schatje om te zien hoor, smelt helemaal weg. Prachtige foto's van de trotse grootouders.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |