Weer lloret de mar eind mei

Datum van publicatie: 07.11.2020

De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in mei gemiddeld 16°C. Deze site gebruikt cookies.

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Gemiddeld is het maximaal 24°C in september in Costa Brava en minimaal rond de 19°C. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C. Er valt in totaal 62 mm neerslag op 29 dagen. Lloret De Mar in Juli.

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

De zeetemperatuur ligt rond de 21C. Er valt in februari op 7 Dagen neerslag met een totaal van 15 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Lloret de Mar. Kledingadvies: Badkleding en zomerse kleding voor een heerlijke zomervakantie in juni, weer lloret de mar eind mei.

De weersverwachting voor de komende 14 dagen

Er valt in november op 9 Dagen neerslag met een totaal van 41 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Lloret de Mar. Er valt in juli op 6 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Costa Brava.

De stad heeft meer dan een dozijn aan historische bezienswaardigheden om te bezoeken, waaronder kapellen, heiligdommen, musea en oude nederzettingen.

Voldoende zon U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Lloret de Mar te gaan.

 • Voldoende zon
 • Er valt in december op 6 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Costa Brava.

Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in december is geen overbodige luxe. Hoe groot is Lloret de Mar. Het weer en klimaat van Lloret de Mar is geschikt voor een stedentrip. In het hele land geldt een avondklok van tot uurbehalve voor de Canarische eilanden. Wanneer was je hier.

Beste reistijd Lloret de Mar, Spanje

De invloed van rijke culturen, zoals de Romeinse cultuur, heeft voor veel mooie bezienswaardigheden en erfenissen uit de geschiedenis van Lloret de Mar gezorgd.

De hoogste gemiddelde temperatuur in Costa Brava is 27°C in augustus en de laagste is 12°C in januari. Dagenlang slecht weer komt hier zelden tot nooit voor.

Lloret de Mar heeft een mediterraan klimaat. In de herfst is het in Lloret de Mar gemiddeld 17C. De stad heeft meer dan een dozijn aan historische bezienswaardigheden om te bezoeken, musea en oude nederzetting. Lloret De Mar in September! Hoe groot is de kans op regen in Lloret De Mar in mei. Het is 62 dagen droog in de lente.

Klimaat Lloret de Mar

De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in september gemiddeld 23°C. Er valt in september op 10 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Costa Brava.

De hoogste gemiddelde temperatuur in Lloret de Mar is 27°C in augustus en de laagste is 12°C in januari. Het gemiddelde klimaat van Lloret de Mar , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

 • In het westelijke deel van de stad vindt u verschillende sportieve mogelijkheden zoals paardrijden, tennissen, bowling- en golfclubs.
 • Gemiddeld is het maximaal 21°C in oktober in Costa Brava en minimaal rond de 16°C.
 • Ontdek het weer in Lloret De Mar in andere maanden
 • Je wilteen bezoek te brengen aan Lloret de Mar in Spanje in mei : bekijk de weers- en seizoensnormen op deze pagina.

De watertemperatuur ligt rond de 21C, weer lloret de mar eind mei. Lloret De Mar overzicht. Er valt in oktober op 10 Dagen neerslag met een totaal van 43 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Lloret de Mar. Er valt gemiddeld 49 mm regen in 12 dagen in italiaanse dames jassen de maand februari.

Klimaat Benidorm - Weer beste Reisperiode. Gemiddeld is het maximaal 16C in november in Costa Brava en minimaal rond de 12C. De zeetemperatuur ligt rond de 18C.

Klimaat Costa Brava

Weer Lloret de Mar augustus: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in augustus een warme 28°C met kans op een sporadische regenbui. Wat is de valuta van Costa Brava? Gemiddeld is het maximaal 17°C in april in Costa Brava en minimaal rond de 12°C. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Deze stranden worden constant eervol gepresenteerd met een blauwe vlag. Het weer en klimaat van Costa Brava is geschikt voor een zonvakantie. De regio Costa Brava heeft een zeeklimaat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mirjana
  17.11.2020 03:40
  Kledingadvies: Badkleding en zomerse kleding voor een heerlijke zomervakantie.
 2. Djenna
  14.11.2020 22:11
  Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.
  Funs
  11.11.2020 01:51
  Wat is de valuta van Lloret de Mar? Of u nu stranden, geschiedenis, bezienswaardigheden of het nachtleven prefereert, één ding is zeker, Lloret de Mar biedt een complete vakantieervaring aan de prachtige kust van de Costa Brava.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |