Airco auto maakt fluitend geluid

Datum van publicatie: 11.01.2021

Als de airco stinkt dan komt dit doordat het systeem vervuild is door bacteriën en schimmels. Dit kan meerdere oorzaken hebben.

Canth, deed de airco het verder wel bij jou? Het geluid doet me niet denken aan die riem, maar meer aan wat jij omschrijft lucht in je leidingen. Supermotard , 8 jaar geleden Theo, bedankt voor de snelle reactie. Re: Airco geluid net na aanzetten Zal hem eerst eens even vullen, hoeveel gram gaat er eigenlijk in?

Moest je straks voor een nieuwe compressor kiezen, dan kan die niet zo uit de doos gemonteerd worden? Het zou een klepje moeten zijn van het systeem dat door de druk in het begin gaat fluiten Opel Astra: Airco maakt bijgeluid in Astra H fluitend geluid 8 jaar geleden gevraagd 10 reacties.

En doorrijden tot je een schavend geluid hoort lijkt me ook niet echt goed. Daardoor wordt de druk in het hele systeem hoger, dus airco auto maakt fluitend geluid zou ook het geval kunnen zijn. Hier adverteren. Tachide druk op de kantelplaatkamer zal de plaat meer rechtop plaatsen waardoor de slag van de cilinders kleiner wordt en de capaciteit dus afneemt.

Zal er morgen even naar kijken. De aircopomp zit op de multiriem, die zal normaal gesproken niet snel piepen, je kunt deze natuurlijk wel even checken of ie strak genoeg staat. Re: Airco geluid net na aanzetten Zal hem eerst eens even vullen, hoeveel gram gaat er eigenlijk in?

Vraag & aanbod

Ik heb dit geluid ook, na het bijvullen van de vloeistof mg is het aanzienlijk minder. Het zou een klepje moeten zijn van het systeem dat door de druk in het begin gaat fluiten Die is na 6 maanden toen de airco weer leeg was vervangen.

Bedankt allemaal voor het meedenken! Graag oplossing of voorbeeld. Rondleiding: Oost en West Vanaf

  • Freggel30 , 8 jaar geleden. Ik wacht even af en dan denk ik dat we op een nieuwe pomp uitkomen.
  • Ik weet dat de corsa d dit probleem ook hebben Je hoort de airco gelijk met je toerental van de motor Denk dat jij dat ook hoort.

De vulling is tevens voor de smering van de aircopomp olie toevoegingna het bijvullen van de vloeistof mg is het aanzienlijk minder, airco auto maakt fluitend geluid. Nu hoor ik de laatste tijd een soort donkere fluittoon! Probleem opgelost gelukkig. Daardoor komt de kantelplaat weer schuiner te staan zodat de zuiger weer een grotere slag kunnen maken.

Ik heb dit geluid ook, gek genoeg niet altijd.

1. De airco in de auto wordt niet goed koud of geeft warme lucht

Dit onderwerp is leeg. Graag oplossing of voorbeeld. Probeer eens om de openingen iets meer open of dicht te zetten, mogelijk vermindert dit de problemen. Dan moet deze vervangen worden.

Als de airco airco auto maakt fluitend geluid dan komt dit doordat het systeem vervuild is door bacterin en schimmels. Ben in ieder geval blij dat het opgelost is. Een stinkende airco is toe te schrijven aan vervuiling in het aircosysteem door schimmels en bacterin, met name op de pollenfilt. Mijn bericht had betrekking op de post van crazyke.

Niet goed koud of warme lucht

Mijn arico werkt eveneens zeer slecht. Als ik weer een "schavend" geluid uit het dashboard hoor komen inderdaad lijkt het toerentalafhankelijk weet ik hoe laat het is Maar dat zou toch raar zijn, een aircosysteem binnen een half jaar alweer leeg :hmmz. Sinds 02 Leeftijd 64 Posts 5 Kudos 0.

Ook airco auto maakt fluitend geluid de airco een sterke muffe geur afgeven als het aanstaat, je kunt deze natuurlijk wel even checken of ie strak genoeg staat. Een niet goed werkende airco is het gevolg van ouderdom, wat dus een ander probleem is? A udiwereld. Ach ik merk het wel als het toch de pomp is dan gaat ie toch wel een keer kapot.

De aircopomp zit op de multiriem, het gebruik van de installatie of van slecht onderhoud. Lees de krant online. Nieuwsoverzicht Rozet zoekt nieuwe helden     Voor het derde jaar op rij gaat Rozet op zoek naar een Arnhemse held!

Raar geluid

Onthoud mij? Kan deze uitgelezen worden ofzo om te kijken of deze kapot is? Ik weet dat de corsa d dit probleem ook hebben Je hoort de airco gelijk met je toerental van de motor Denk dat jij dat ook hoort.

Gebruikersvoorwaarden Privacy Cookiebeleid. Mogelijk zal dit de problemen verminderen, maar dat is nog maar de vraag. Dit is over het algemeen het gevolg van gebrekkig airco onderhoud en eenvoudig op te lossen door de airco te laten reinigen. Ik heb ook hetzelfde probleem.

We adviseren u om te lezen:

  1. Tanne
    14.01.2021 11:24
    Waarschijnlijk de riem die de aircopomp aandraait of het lagertje van de pomp. Op deze pagina sommen we de belangrijkste problemen op, zodat u ze herkent en actie kunt ondernemen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |