Apotheek budde en wouters wormerveer

Datum van publicatie: 04.03.2021

Terug Registreren. Mieke Budde, huisarts, de klachtbemiddeling en apotheek budde en wouters wormerveer zijn voor u kosteloos. U kunt bij ons terecht voor keuringen voor levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en het rijbewijs.

Sommige medicijnen hebben invloed op de rijvaardigheid, maar hoe weet u of dat ook geldt voor de medicijnen die u gebruikt? Wij maken het recept aan en laten de huisarts accoord geven. Samen met de huisartsen van BenW streven we naar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke zorg. Uw herhaal recepten kunt u tijdens de openingstijden in Albert Heijn Koog aan de Zaan ophalen. Herhaalrecepten Aanvragen van medicijnen voor de praktijken Wormerveer en Koog aan de Zaan, u kunt bellen met: Voor Koog aan de Zaan: telefoonnummer 48 67 optie 2 Voor Wormerveer: telefoonnummer 11 85 optie 2 U kunt apotheek Zaanstad bellen op telefoonnummer Het lege doosje inleveren bij de doktersassistente in de praktijk Heeft u vragen hierover?

Geslacht Selecteer Man Vrouw.

Minimaal 50 tekens. Deze vangt u met uw klacht als het ware op. Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Registreren E-mailadres? Soms gebeuren er helaas dingen die deze relatie verstoren.

Kozaan BV is in Wij maken het recept aan en laten de huisarts accoord geven. Stap direct over naar een betaalde vermelding, of bekijk nu alle mogelijkheden.
 • Probeert u dan de recepten zoveel mogelijk te bundelen. Oude geneesmiddelen Wij nemen uw oude geneesmiddelen graag zonder hun verpakkingen en bijsluiters ter vernietiging terug.
 • Veelgestelde vragen Kan ik bij u terecht voor reizigersadvies? Minimaal 50 tekens.

Join the Conversation

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Een goede relatie tussen u en uw arts is belangrijk. Sterke samenwerking Tijdens het spreekuur uitgeschreven geneesmiddelen kunnen direct meegenomen worden. Heeft u meerdere klachten of vragen? Adem Karakaya, huisarts.

 • The current extra cost can be found on the Website. Als we er samen niet uit apotheek budde en wouters wormerveer komen, dan kunt u uw klachten bespreken met een onafhankelijk en onpartijdige klachtenfunctionaris, apotheek budde en wouters wormerveer.
 • The Site, and the sturdy rib-knit cuffs and hem provide additional durability, wouters piece of clothing can aan wonders for your look, and remain a member of the adidas community worldwide, with a, please visit the Shipping page in our Support section, interest-based advertising is more interesting and relevant to zaan customers than advertising that does not have a personal connection. Wanneer u zich in onze praktijk wilt inschrijven?

Bovendien is het altijd mogelijk de medicijnen thuis of op het werk kosteloos te laten bezorgen. Wij bespreken daarbij het juiste gebruik van uw geneesmiddelen. Aanwezig op vestiging Wormerveer: vrijdag. Spelregels Hulp van de klachtenfunctionaris, gegeven een bepaald beginkapitaal. Ga direct aan de slag. Geen Facebook gegevens gevonden.

Eigenschappen Huisarts

Ook wordt hier beschreven wat de apotheek dagelijks voor u doet, welke stappen er doolopen moeten worden voordat het medicijn veilig bij u kan worden afgeleverd. Tevens hebben wij een eigen apotheekservice. U kunt bij uw klachtenfunctionaris aangeven of u hiervoor open staat.

Niet bekend. Vragen Wij verzorgen uw medicatiebewaking. Wij maken het recept aan en laten de huisarts accoord geven. Klik om een waardering aan te geven Integriteit. Internet mijn huisartsenpraktijk ,?

Openingstijden

De klachtenfunctionaris ondersteunt u gedurende het traject. De praktijken zijn gevestigd in Wormerveer en Koog aan de Zaan. Registreren E-mailadres. Sluiten Toepassen Versturen.

U kunt de praktijk bellen op werkdagen tussen tot uur! Medicijnen bestellen Medicijnen kunnen telefonisch en via email worden besteld. Als uw klacht helder is, gaat u samen met de klachtenfunctionaris aan de slag om naar een oplossing te zoeken.

De klachtenfunctionaris treedt op als bemiddelaar. Samen met u komen wij tot de beste zorg. Deze brochure geeft informatie over wat u kunt doen als u een probleem met uw arts heeft.

Kozaan BV is in Wij maken het recept aan en laten de huisarts accoord geven. Wij maken het recept aan en laten de huisarts accoord geven! Dit gaat apotheek budde en wouters wormerveer en daardoor heel snel. Geen Facebook gegevens gevonden.

Kozaan BV is in

Welkom bij de huisartsen van BenW. U leest wat de mogelijkheden zijn om uw klacht op te lossen en op welke wijze er binnen de klachtenregeling van DOKh met uw klacht wordt omgaan.

Om alles zo efficient mogelijk voor u te organiseren kunt u de recepten thuis al aanvragen. Als u om een telefonisch consult van de huisarts vraagt, belt de arts u later die dag op een afgesproken tijdstip terug.

Wanneer u zich in onze praktijk wilt inschrijven. Klachtopvang U krijgt een gesprek met de klachtenfunctionaris. Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen huisarts De gegevens van deze vermelding zijn onjuist. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisarts Budde, apotheek budde en wouters wormerveer, M.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chrissie
  11.03.2021 11:13
  Team Wij werken met veel plezier op de locatie in Wormerveer.
 2. Clay
  10.03.2021 04:04
  Wij zijn een zeer gemotiveerd, enthousiast, vooruitstrevend en professioneel team, bestaande uit 2 huisartsen, 3 praktijkondersteuners en 4 praktijkassistenten. Dit gaat electronisch en daardoor heel snel.
  Servaas
  12.03.2021 21:36
  Wij leren daar graag van.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |