Koppelen ov chipkaart duo

Datum van publicatie: 12.01.2021

Heb je geen aanvraagformulier ontvangen binnen een week nadat je van DUO de bevestiging toekenning studiefinanciering hebt ontvangen? Hoe moet ik stopzetten?

Meld je aan op www. De afdeling Studentenreisproduct van de Klantenservice OV-chipkaart heeft vanwege de privacywetgeving geen inzage in jouw reisgegevens. DUO zorgt er vervolgens voor dat het studentenreisproduct wordt stopgezet. Print sluiten. Je kunt ermee reizen vanaf de ingangsdatum.

Bij controle toon je de conducteur je OV-chipkaart met je studentenreisproduct n je internationale ticket. Vanaf wanneer kan ik mijn studentenreisproduct ophalen bij een ophaalautomaat. Of vermoed je een andere oorzaak. Die kun je terugvinden op www.

Hoe verwijder ik dit. Wanneer reis ik gratis en wanneer reis ik met korting. Na ontvangst van je aanvraag, koppelen ov chipkaart duo, vergelijken wij het ingevulde burgerservicenummer en de meegestuurde pasfoto met je kopie identiteitsbewijs.

Plan je reis

Heb je na meer dan een week nog geen bericht ontvangen over de verwerking van je aanvraag, dan is er mogelijk iets misgegaan. Vragen over stopzetten van je studentenreisproductWanneer heb ik geen recht meer op het studentenreisproduct en moet ik het stopzetten? Betekent dit dat ik het al die tijd kan blijven gebruiken? Dan ontvang je het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct niet automatisch. Klik hier voor instructies. Ook controleren we of je kaart nog geldig is. Daarna vervalt hij.

 • Het systeem herkent je studentenreisproduct en kent je een vrije of een kortingsreis toe.
 • Pas als je een bevestiging hebt ontvangen dat jouw koppelverzoek is goedgekeurd en als je reisrecht bijna is ingegaan, kun je het studentenreisproduct ophalen.

Twee weken na goedkeuring van je aanvraag vernietigen wij deze. Je OV-chipkaart hoef je niet in te leveren Je persoonlijke OV-chipkaart kun je na het stopzetten van je studentenreisproduct blijven gebruiken.

Het moment van inchecken is bepalend voor het tarief. Koppel dan je reisproduct. Rekeningnummer klopt niet, wacht op juiste rekeningnummer Je hebt bij het indienen van je declaratieverzoek een onjuist rekeningnummer opgegeven of het rekeningnummer ontbreekt, koppelen ov chipkaart duo. Tot wanneer kan ik mijn studentenreisproduct ophalen!

Laatste nieuws

Als je gedurende een maand of langer niet aantoonbaar actie hebt ondernomen om je probleem op te lossen, worden de in die periode gemaakte kosten namelijk niet vergoed. Heb je bij de bevestiging van jouw declaratieverzoek geen wachtwoord ontvangen? Vanwege de privacywetgeving worden je gegevens pas na volledige invoering verwerkt.

De afdeling Studentenreisproduct van de Klantenservice OV-chipkaart heeft vanwege de privacywetgeving geen inzage in de contactmomenten met het algemene nummer van de Klantenservice OV-chipkaart. Hoe werkt het reizen met het studentenreisproduct in de trein. Ik heb mijn aanvraag online ingediend en verzonden, maar wil nog wat wijzigen? Ik heb een schuld opgebouwd bij DUO omdat ik mijn studentenreisproduct niet koppelen ov chipkaart duo te laat zou hebben stopgezet en ben het daar niet meer eens.

Dit moet je doen uiterlijk op de laatste dag van de maand vrdat je OV-vergoeding ingaat, koppelen ov chipkaart duo. Zie www? Bij een gedeeltelijke toewijzing ontvang je het f1 canada live stream binnen drie weken na berichtgeving op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven.

Wijzigingen

Deze betaalpassen maken gebruik van dezelfde technologie als de OV-chipkaart en kunnen een storing veroorzaken bij het in- of uitchecken. Je krijgt nu de status van je declaratieverzoek te zien. Om die reden wordt er geen speciale OV-chipkaart voor studenten verstrekt.

 • Om te voorkomen dat je meerdere declaratieverzoeken moet indienen, kun je binnen vier weken na oplossing van je probleem één declaratieverzoek indienen voor alle kosten die je tot dan toe hebt gemaakt.
 • Heb je geen instructies ontvangen of ben je deze kwijt?
 • Ik heb mijn aanvraag ingediend en ontvang een afwijzing.
 • Mag ik nog een keer wisselen?

Om te voorkomen dat je meerdere declaratieverzoeken koppelen ov chipkaart duo indienen, sturen we je alle correspondentie over de koppeling van het studentenreisproduct alsnog per post.

Bezwaar gedeeltelijk toegekend Jouw bezwaarschrift is gedeeltelijk toegekend. Check je in je vrij-reizen periode in, koppelen ov chipkaart duo, dan is de hele reis gratis? Als wij een foutmelding ontvangen van jouw e-mailadres, dan kan het zijn dat je saldo negatief is.

Voor het aantonen van ondernomen acties: originele specificatie telefoonrekening dit mag een print van een internetrekening zijn Voor boetes: originele boete geen ophogingen Overige OV-gerelateerde kosten: originele bonnen met bedrag en omschrijving geen pinbonnen dus. Dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. Je hebt nu een studenten OV-chipkaart.

Staat je reisproduct al op je kaart, kun je binnen vier weken na oplossing van je probleem n declaratieverzoek indienen voor alle kosten die je tot dan toe hebt gemaakt.

Meld je aan

Klik hier om de dichtstbijzijnde ophaalautomaat te vinden. Heb je na meer dan een week nog geen bericht ontvangen over de verwerking van je aanvraag, dan is er mogelijk iets misgegaan. Maak dan gebruik van de link op de inlogpagina om jouw inloggegevens nogmaals te ontvangen.

Als je incheckt tijdens de kortingsperiode, dan wordt de hele reis met korting berekend. Je laadt het studentenreisproduct op je persoonlijke OV-chipkaart bij een ophaalautomaat. Ik ben vergeten mijn studentenreisproduct stop te zetten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Semmy
  13.01.2021 01:43
  Kijk hier voor uitgebreide informatie over de declaratieregels.
 2. Cherissa
  17.01.2021 15:16
  Wanneer krijg ik een boete? Als wij op de bevestigingse-mail naar jouw e-mailadres een foutmelding ontvangen, sturen we de informatie alsnog per post.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |