Thema eten en drinken groep 2

Datum van publicatie: 04.03.2021

Boodschappen doen, boodschappen doen, een krentenbol en een citroen is zonder geld een hele klus, dus ik betaal maar met Waarom is bewegen belangrijk? Een ijsschep.

Werkblad zet een streep onder de rangtelwoorden Ontbijt Werkblad stempel het goede cijfer Werkblad teken een rondje meer Werkblad teken een rondje minder Werkblad vul de reeks aan Werkblad zet een streep onder de kleinste etc.

Koken met Flip de beer. De download bevat ook woordkaarten met een aantal AH-mini producten. Uw persoonlijke links voor thema eten en drinken.

Boterham met een gezichtje filmpje favoriet. Doe al deze spullen in een grote boodschappentas. Bijvoorbeeld: met het broodrooster kun je brood invriezen.

Ik wil hiermee inspireren en enthousiasmeren. Laat de kinderen om de beurt draaien spel speel je met zijn 2en of 3en.

De groepen zaten in vakken in de hal. Share this post Permalink. Zet eens zo'n winkelwagentje in de bouwhoek en kijk wat er gebeurt.

De kinderen kunnen de balans op deze manier in de winkelhoek gebruiken.

Kringactiviteiten

Vouw enkele papieren tot kaarten of haal menukaarten bij de Action. Welke vorm hebben ze? Uit de fles halen. Algemene voorwaarden Privacy Cookies © - portalengroep. Maak met de kinderen een lekkere pindaslinger voor de vogeltjes buiten. Voedsel 1 en 2 themahoek Met lessuggesties, gemaakt door Kleuteridee.

Dit kan zijn: een restaurant, de ba. Verpakkingen naschilderen     De kinderen kiezen een verpakking uit de supermarkt kunnen    evt. Leg een aantal mini's in de kring. Fruit eten filmpje favoriet. Maak je eigen melodie spelletje favoriet.

En dan nog 1.

Snoepspelletjes

Een echte kok liedje favoriet. Ik lees het boek voor en doe er dan verschillende opdrachten mee zoals beschreven bij de suggesties van www. Gooi de zuurtjes in de teil met water. Deze wordt door kinderen in de keuken van het restaurant klaargemaakt.

Hang dat op door de school heen! Woordveld rondom 'eten' Maak met de kinderen een woordveld rondom eten. Schijf van vijf, erg educatief filmpje favoriet. De supermarkt kunnen de kinderen geheel zelf inrichten. Wat zat er in het mandje. De kinderen moeten de dropveter een klein stukje in hun mond doen en dan de handen op de terug.

Download gratis werkbladen en gezelschapsspelen. Laat de kinderen levensmiddelen uit folders knippen en op een kartonnen bordje of een voorgetekend bord op een vel papier plakken. De ramadan Met Flip de beer. De groepen zaten in vakken in de hal. Echte kokskleren , een gasfornuis, een oven en een kassa mogen niet ontbreken.

De bom of wekker gaat de kring rond. Kleuren spelletje favoriet. Speel een boek over eten uit als opening. De snoepslang prentenboek favoriet. Woordkaart 1 Download, gemaakt door Kleuteridee. Aangevuld met pannen en kookgerei kan dit tot leuk experimenterend spel leiden.

In de bovenste lades zitten opdrachten rondom ritme, dans en muziek beluisteren?

Je koopt er stoffen doeken fruit en koeken bloemen en jassen snoep en tassen. Een spel wat af en toe lekker frustrerend kan zijn en voor hilarische taferelen zorgt! Letterbrei Koop koeklettertjes en laat de kinderen er in groepjes naar hartenlust woorden van maken.

Al deze etenswaren zullen hieronder ook verschijnen om uit te printen.

Met Flip de beer. De dropveter kan praten als je het levend maakt. Ga daarna verder met 3 producten, etc. Vraag de kinderen hoe we dit te weten kunnen komen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nighel
  07.03.2021 06:19
  Je kunt er met de kinderen een grafiek van maken. Het is nog leuker om daar iets te kopen om daar vervolgens in de klas iets mee te maken.
 2. Vedat
  08.03.2021 05:36
  Voor de opening van dit thema kun je alle kanten op.
  Romkje
  12.03.2021 16:42
  De kinderen kunnen hier op school zelf een prijsje bij verzinnen en opschrijven en deze plakken op de kast.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |