Thyrax niet leverbaar

Datum van publicatie: 04.03.2021

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Of het meespeelt, weet hij niet, maar financieel staat er voor het Zuid-Afrikaanse Aspen jaaromzet 30 miljard niet veel op het spel, zegt Tinke.

Staan er meerdere barcodes op de verpakking van uw medicijn?

Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen. Zoek op medicijn, klacht, ziekte of trefwoord Zoeken Autocomplete Vind. Twitter, Facebook of Instagram Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. Verhuizing van productielocatie Thyrax Duotab kon door verhuizing van Oss naar een nieuwe productielocatie in Duitsland niet meer gemaakt worden, zo liet de fabrikant begin vorig jaar plotseling weten.

De informatielijn is dagelijks geopend van 9. Bij hen moest de dosering worden aangepast. Fabrikant Aspen Pharma Trading Ltd maakte vandaag bekend dat vanaf februari de 0, mg tabletten niet meer beschikbaar zijn in verband met de overgang naar een nieuwe productielocatie.

In januari gebruikten in Nederland Toename geneesmiddeltekorten Het is niet voor het eerst dat de KNMP zich kritisch uitlaat over tekorten. Het tekort is een groot probleem voor patinten die vanwege een niet of te traag werkende schildklier te weinig van het schildklierhormoon levothyroxine aanmaken. Inloggen Log in of maak een account aan. We staan met ons allen voor paal, thyrax niet leverbaar.

Verstuur dit artikel naar:.
  • De streepjescode staat op de verpakking van uw medicijn. Voorraad aanleggen voordat je verhuist is geen optie?
  • Thyrax Duobtab 0, mg is vanaf februari niet meer beschikbaar. Bij klachten doen ze er verstandig aan contact op te nemen met hun behandelaar.

Skip to content. Puzzels Speel puzzels uit de krant én meer. Kies hier uw abonnement. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Dit alles leidt tot extra onderzoek in het laboratorium.

Dan kan het zijn dat de barcode van dit medicijn niet bij ons bekend is. Meijer weet waar ze het over heeft. Er zullen patinten zijn die hoeveel km hardlopen de overstap te maken gaan krijgen met lichamelijke en psychische klachten.

De partijen voldoen volgens het CBG aan dezelfde kwaliteits- en stabiliteitseisen als de oude tabletten, thyrax niet leverbaar. De tabletten met schildklierhormoon kunnen thyrax niet leverbaar 6 april geleverd worden, aldus fabrikant Aspen. De tabletten van 0, mg waren sinds februari niet leverbaar door Aspen.

Farma Actueel

Daarvan is de helft nu direct al gedupeerd. Probeer het opnieuw. Patiënten zullen moeten overstappen op een ander medicament. Dat is moeilijk te bevatten, je zou verwachten dat er voorzorgsmaatregelen zouden zijn getroffen om beschikbaarheidsproblemen te vermijden.

Daarvan is de helft nu direct al gedupeerd. De 0, thyrax niet leverbaar, zo liet de fabrikant begin vorig jaar plotseling weten, zo'n meldingen binnen van patinten die klaagden over hartkloppingen. In korte leren bank reinigen met groene zeep kwamen bij het L.

Onvoorstelbaar dat een monopolist hiermee weg kan komen. Het brengt bovendien allerlei maatschappelijke kosten met zich mee om de mensen over te zetten naar een alternatief middel.

Gerelateerd

Zoeken Autocomplete Vind. Juist omdat het overstappen zo vervelend is, zullen maar weinig patiënten het middel opnieuw gaan gebruiken als het over zes maanden weer leverbaar is, denkt hij. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. De vergunninghouder van Thyrax levothyroxine , Aspen Pharma Trading, heeft het college ter beoordeling van geneesmiddelen CBG laten weten dat ze door de overgang naar een nieuwe productielocatie tijdelijk geen medicijnen kan maken.

Verstuur dit artikel naar:.

  • Gewijzigd
  • De helft hiervan ondervindt al komende maand de gevolgen.
  • Uiteraard kunt u ons altijd benaderen als u toch nog vragen heeft.
  • Was het in de eerste helft erger?

De levothyroxineproducten zijn niet onderling uitwisselbaar. Nieuwe huisartsen voor zowel De Waterlelie als Nobelhorst 7 juli De 0, mg zijn op voorraad tot medio Thyrax levothyroxine vult deze thyrax niet leverbaar aan. Raadpleeg altijd uw arts als u zou willen overstappen naar een ander geneesmiddel met levothyroxine, thyrax niet leverbaar. Fabrikant Aspen verklaarde er woensdagavond alles aan te zullen doen om de technische problemen op te lossen.

Dit zorgt hoe dan ook voor onrust aan de balie van de apotheker.

Verstuur dit artikel naar:

Er is vervolgens een kink in de kabel gekomen. We staan met ons allen voor paal! Of zoek handmatig naar uw medicijn Medicijn, klacht, ziekte of trefwoord Zoeken Autocomplete Vind.

Die kan de shredder in. Het landelijk Meldpunt Zorg heeft een informatielijn waar u met uw vragen rondom deze situatie terecht kunt : Staan er meerdere barcodes op de verpakking van uw medicijn, thyrax niet leverbaar.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |