Whatsapp reservekopie terugzetten

Datum van publicatie: 11.01.2021

Als de reservekopie werd gemaakt via iCloud Drive, kun je deze reservekopie alleen herstellen op een iPhone met iOS 9 of nieuwer.

Graag uw advies hierover waarvoor mijn dank!

Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken. Draadloos headsetje? Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen". Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Ik heb een vraag over het maken van een reservekopie chats van mijn IPhone SE. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone. Wil je appletips pushberichten ontvangen?

Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je whatsapp reservekopie terugzetten Android smartphone. Begin vervolgens opnieuw met het maken van een reservekopie. Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone vergelijken. Lees ons Cookiebeleid. Mogelijkheden iPhone 12 Pro camera uitgelegd.

Deze methode werkt vanaf iOS 8 tot de nieuwste versie.

ChatStorage.sqlite locatie

Marjan 18 april om Ik heb op twee Iphones WhatsApp gesprekken van het zelfde account en hetzelfde telefoonnummer. Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA. Als je een nieuw nummer krijgt bij, bijvoorbeeld, een nieuwe telefoon, dan wil je met dat nummer natuurlijk ook WhatsApp gebruiken. Als je hierbij op 'ja' drukt, heb je na een paar minuutjes al je berichten en afbeeldingen op je nieuwe Android toestel staan. Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon?

Verwijder WhatsApp en installeer deze opnieuw.

Wat te doen, whatsapp reservekopie terugzetten. Een derde optie is het verwijderen van overtollige bestanden in iCloud Drive.

Whatsapp reservekopie terugzetten toestellen vergelijken! Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite surprise sinterklaas gedichten generator te spelen.

Of is hier een ander probleem. Dit werkt dit zo: Open WhatsApp Ga via instellingen naar chats Tik op reservekopie Selecteer maak nu reservekopie Je kunt er ook voor kiezen om automatisch reserve kopien te maken. Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Sommige apps worden niet overgezet, vergelijk dat even vanaf je oude iPhone. Dan staat hier standaard hier een back-up van je WhatsApp-gesprekken. Marjan 18 april om Ik heb op twee Iphones WhatsApp gesprekken van het zelfde account en hetzelfde telefoonnummer. Klaar om het te testen met je iPhone?

Als je je foto's ook wil meenemen vanuit je gespreksgeschiedenis moet je niet vergeten om het bestand net. Kies hoe vaak WhatsApp een reservekopie moet maken. Als u opslaat als CSV-bestanden, whatsapp reservekopie terugzetten, terwijl HTML-bestanden worden opgeslagen als individuele bestanden die kunnen worden geopend in een browser, installeer en open deze app!

Probleem melden. Download iMazing .

Als iCloud Drive is ingeschakeld op een apparaat dat hetzelfde Apple ID gebruikt, werk bij naar iOS 9 of nieuwer om een reservekopie te maken. Zie dit artikel. Wesley Fabry 3 november om Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt.

Een back-up herstellen met Finder Nadat de iPhone opnieuw is opgestart, ziet u de WhatsApp-gesprekken geïmporteerd op uw apparaat.

  • Of is hier een ander probleem?
  • De chat-applicatie vraagt vervolgens of jij je oude chats en media wil herstellen.
  • Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer.
  • Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij?

Whatsapp reservekopie terugzetten zet je een iPhone 7 terug naar fabrieksinstellingen! Is there a wat is coffeine to manage the CSV extract so that the WhatsApp messages can be viewed in a conversation format? Graag uw advies hierover waarvoor mijn dank. Alles ouder, kunt u deze stap overslaan?

Veelgestelde vragen. Je kunt er ook voor kiezen om de grootte van de reservekopie te wijzigen. Selecteer de iPhone-back-up die uw gegevens bevat. Als u al een bijgewerkte back-up hebt, whatsapp reservekopie terugzetten, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte!

Klaar om het te testen met je iPhone?

Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone. Koop nu. Jouw email zal niet gepubliceerd worden. Zorg ervoor dat u dit bestand uitpakt en downloadt naar een veilige plaats.

Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen. Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone SE, whatsapp reservekopie terugzetten.

Heb ik mijn iPhone gewist om via Imazing de WhatsApp terug te zetten zoals hierboven aangegeven.

We adviseren u om te lezen:

  1. Chun
    15.01.2021 00:42
    Play Store App Store. Top 6 goedkope telefoons met WhatsApp 1 jul - Het is anno bij lange na niet nodig om een dure smartphone aan te schaffen als je alleen maar WhatsApp wil gebruiken en af en toe een fotootje wil maken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |