Inductie kookplaat storing f

Datum van publicatie: 09.01.2021

Probleem: Dit is geen storing, maar geeft aan dat de kinderbeveiliging is ingeschakeld. Als de genoemde oplossingen niet hebben geholpen, is er een monteur nodig: Heb je de kookplaat bij ons gekocht? Niet alle meldingen zijn door jezelf te verhelpen.

Dit geeft aan dat er geen pan op de kookzone staat of dat de pan niet geschikt is voor inductie. Is de kookplaat elders gekocht en valt hij buiten de garantie, maar je wilt wel graag dat het probleem verholpen wordt? Zet een pan op de kookzone. Schakel de kinderbeveiliging uit. Aan de onderkant van de kookplaat zit een ventilator.

HELP Geantwoord op om Hoe bouw ik mijn kookplaat in. We helpen je graag verder, of je nou binnen of buiten inductie kookplaat storing f garantieperiode zit. Hoe moet ik mijn kookplaat schoonmaken. Hieronder lees je wat de foutcode op je kookplaat betekent en hoe je het oplost.

De meest voorkomende storingen bij Miele elektrische kookplaten Ai, je Miele kookplaat geeft een foutmelding.
 • Er staat geen pan op de kookzone die je wilt gebruiken. De meest voorkomende storingen bij Miele elektrische kookplaten Ai, je Miele kookplaat geeft een foutmelding.
 • De precieze tijden vind je terug in de handleiding in het hoofdstuk "automatisch uitschakelen".

Forum Pelgrim Inductiekookplaat

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Hoe bouw ik mijn kookplaat in? Is de kookplaat elders gekocht en valt hij buiten de garantie, maar je wilt wel graag dat het probleem verholpen wordt? Storing E8 Probleem: De elektrische aansluiting is onjuist. Neem dan contact op met het verkooppunt van de kookplaat.

Ontkoppel de kookplaat van het elektriciteitsnet door de stekker eruit te trekken en wacht een minuut voordat je de stroom weer inschakelt. Dit geeft aan dat de kookplaat verkeerd is aangesloten.

 • Uw antwoord. Vul hier uw vraag voor het forum in.
 • Neem dan contact op met AEG of Zanussi. De meest voorkomende storingen bij Miele elektrische kookplaten Ai, je Miele kookplaat geeft een foutmelding.

In de demonstratiemodus verschijnt kortstondig dE op het display. Probleem: De vermogensstanden 1 tot 9 knipperen. Schakel het kinderslot uit! Elektrische kookplaten. Is de kookplaat elders gekocht maar valt hij nog binnen de garantie.

Laat een erkend installateur de elektrische aansluiting controleren. Bijvoorbeeld antisemitische inductie kookplaat storing f, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Probleem: Je hebt iets laten droogkoken waardoor de automatische uitschakeling en overhittingsbescherming zijn ingeschakeld. Gratis retourneren. Storing E4 Probleem: Je hebt iets laten droogkoken waardoor de automatische uitschakeling en overhittingsbescherming zijn ingeschakeld.

Ontkoppel de kookplaat van het elektriciteitsnet door de stekker eruit te trekken.

Gratis retourneren. Probleem: De vermogensstanden 1 tot 9 knipperen. Is de kookplaat elders gekocht en valt hij buiten de garantie, maar je wilt wel graag dat het probleem verholpen wordt. Zet een pan op de kookzone. Hoe bouw ik mijn kookplaat in.

Zoeken in deze blog

HELP Geantwoord op om Dit geeft aan dat de overhittingsbeveiliging heeft ingegrepen. Gebruik een pan waarvan de bodem minimaal zo groot is als de kookzone. Aan de onderkant van de kookplaat zit een ventilator.

Wacht vervolgens een half uur voordat je de stroom weer inschakelt.

Rick Kookplaatspecialist! Voor Schakel de kookplaat opnieuw in. Gebruik een pan die geschikt is voor gebruik op inductie. Knipperende vermogensstand Probleem: De vermogensstanden 1 tot 9 knipperen. Nu zou de kookplaat weer moeten werken. Storing E8 Probleem: De elektrische aansluiting is onjuist. The website is in Dutch.

Storing E4

Neem dan contact op met Miele. Laat een erkend installateur de elektrische aansluiting controleren. Storing L Probleem: Het kinderslot is ingeschakeld. Hoe dit moet verschilt per kookplaat.

Is de kookplaat elders gekocht maar valt hij nog binnen de garantie. Probleem: De elektrische aansluiting is onjuist! De ProCook-functie is ingeschakeld, maar er staan 2 pannen op de flexibele inductiekookzone.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jefta
  16.01.2021 14:32
  Hieronder lees je wat de foutcode op je kookplaat betekent en hoe je het oplost. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.
 2. Abdelrahman
  10.01.2021 23:56
  Is de kookplaat elders gekocht en valt hij buiten de garantie, maar je wilt wel graag dat het probleem verholpen wordt? HELP Geantwoord op om
  Faduma
  18.01.2021 12:03
  Als de genoemde oplossingen niet hebben geholpen, is er een monteur nodig:.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |