Whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone

Datum van publicatie: 18.01.2021

Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Ook kan het zijn dat je back-up te oud is of dat je nu een ander telefoonnummer gebruikt dan toen je de back-up maakte.

De handigste manier om je WhatsApp berichten te back-uppen is iCloud. Deze aanpak werkt alleen bij gebruik van hetzelfde telefoonnummer en iCloud-account.

Nieuw iOS 13 macOS Feedback verzenden. Het is helemaal gratis om tekstberichten, onbeperkte afbeeldingen, video's en audioberichten te verzenden.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Jan 14 september om Ik heb een vraag over het maken van een reservekopie chats van mijn IPhone SE?

Markeer vervolgens de gewenste items en klik op de herstellen knop, whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone. Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up aan de linkerkant. Ik probeer whatsapp geschiedenis terug te zetten vanuit mijn icloud reservekopie, op mijn nieuwe iphone.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Gelukkig kun je dit potentiële probleem snel en makkelijk oplossen. Ik was ook van mening dat een iTunes kopie volstond om de WhatsApp geschiedenis terug te zetten, niet dus..
 • Gebruikersnaam of e-mail.
 • Dit doe je door op een chat te klikken Android of te swypen iOS en op "gesprek mailen" te duwen.

WhatsApp berichten op Android

Over appletips. Deinstalleer uw WhatsApp-app op de iPhone en verifieer uw telefoonnummer nadat u het opnieuw hebt geïnstalleerd in de App Store. Ben je je iOS-gegevens kwijt? Maak een back-up en herstel de gegevens van de iPhone, iPad en iPod touch selectief. WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats, media en gegeven.

 • Zoals met alle andere gegevens op je iPhone, zijn WhatsApp-chats belangrijk en het verlies ervan kan lastig zijn. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Macworld.
 • Zojuist de app gedownload, de licentie aangeschaft en Whatsapp Business van de ene telefoon op de andere gezet. Chat je dagelijks via WhatsApp?

Als u liever afzonderlijke chats wilt extraheren, kan dit in de kosten lopen. We passen het aan. Dat is handig om straks op je nieuwe telefoon in te stellen. Navigeer nu naar het. Als u opslaat als CSV-bestanden, kunt u dit doen met behulp whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone het Preview van iPhone Backup Extractor.

Meld je aan

Eerst moet je controleren of je WhatsApp-berichten hebt geback-upt naar iCloud of niet. Probleem melden. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone back-upbestanden worden weergegeven in een tabel, hoef je alleen maar op je nieuwe telefoon WhatsApp opnieuw te installeren en je telefoonnummer te verifiren, whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone. Moeilijkheidsgraad : eenvoudig Stappen : maximaal 3 Benodigde tijd : marokkaanse ambassade utrecht openingstijden minuten.

Om deze iCloud back-up op je nieuwe iPhone te herstellen, Download de gerelateerde en klik op de knop Scannen starten om te beginnen. De opgehaalde WhatsApp-chat wordt achteraf op uw computer opgeslagen. Hier leggen we uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je je oude WhatsApp conversaties niet kwijtraakt wanneer je een nieuwe iPhone in gebruik neemt.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Bedankt voor je reactie! Herstel nu iOS-gegevens Herstel eenvoudig uw gegevens van iPhone naar computer. Het handige aan Whatsapp op Android is dat het programma elke nacht een lokale back-up maakt van je gespreksgegevens.

Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.

Daaronder vallen foto's, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp.

Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Ga mediamarkt utrecht openingstijden corona je inbox om je mail adres te verifiren en je whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone te voltooien, whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Simpelweg Whatsapp denstalleren en weer herinstalleren vanuit de Playstore zorgt ervoor dat je de meest recent opgeslagen gespreksgeschiedenis kunt herstellen.

Thanks voor jullie reacties!. De onderstaande walkthrough gebruikt twee apparaten: Een iPhone met de WhatsApp-berichten en -gegevens die we willen extraheren Een tweede iPhone die de gegevens van de eerste ontvangt Ga als volgt te werk om je WhatsApp-berichten op een iPhone te herstellen: Maak een iPhone-back-up op het apparaat dat de berichten bevat die u wilt herstellen.

Mijn geheugen iphone is te vol voor update en meer dan de helft is van whatsapp.

WhatsApp berichten herstellen

Als u opslaat als CSV-bestanden, worden al uw berichten opgeslagen als tekst in een enkel bestand met afbeeldingen uitgepakt in een aparte map, terwijl HTML-bestanden worden opgeslagen als individuele bestanden die kunnen worden geopend in een browser. Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB Download nu of haal het voor MacOS. Probeer je de Whatsapp geschiedenis over te zetten van de ene naar de andere telefoon?

Laat je iPhone vervolgens de reservekopie herstellen voor Whatsapp en je hebt, je gespreksgeschiedenis terug van de laatste backup, Adverteren op appletips.

Dat heeft zo zijn voor- en whatsapp chatgeschiedenis terughalen iphone. A door Anil mei 30 th .

We adviseren u om te lezen:

 1. Dinah
  28.01.2021 02:00
  Je gegevens hebben we opgeslagen. Merk op dat mediabijlagen niet zichtbaar zijn in deze berichten, maar u kunt ze exporteren vanuit uw back-up met behulp van methode 2 hierboven.
 2. Eray
  19.01.2021 08:32
  Kan iemand dat ontkrachten of bevestigen? Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.
  Yaro
  27.01.2021 00:31
  Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald, ik heb het even nog verder uitgezocht. Alle back-upbestanden worden weergegeven in een tabel, Download de gerelateerde en klik op de knop Scannen starten om te beginnen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |