Batavus padova easy foutcode e0015

Datum van publicatie: 11.01.2021

Deel een link naar deze vraag via email , Twitter of Facebook. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Of zit het misschien in de fietsenmaker.

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Menu sluiten Welkom. Doordat het gewicht van de accu weg is aan de achterkant voel ik nu geen zwabber gevoel meer als er over een hobbelige straat wordt gereden. Toch nog even internet op en zoeken op fiets kalibreren , kwam ik ergens anderhalve zin tegen dat je met kalibreren het hele electrische systeem reset. Goedendag heb een Sparta ion melding E, dealer zegt accu kapot!

Ik lees wel iets over slechte verbindingen of kabelbreuken, maar ik wil het graag van lezers horen die hetzelfde euvel hebben meegemaakt.

Alvast dank.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Ik heb sinds de afgelopen zomer een Sparta Batavus padova easy foutcode e0015 Comfort Herenmodel. Heb je zelf ook een GLS Plus laat dan eens een reactie achter onder aan deze pagina.

Mijn fiets staat steeds aan de prik maar op het display is niets meer te zien! Wie bied er geld voor deze cao klein metaal 2020 pdf zodat ik een andere aan kan schaffen.

Voor een fiets van 7 jaar oud en toe aan een 5e accu is dat een aardig gemiddelde. Ze hadden het erg druk maar ik kreeg een leenfiets Sparta.
 • Al met al: sparta ion rx, grote afrader wat mij betreft. Heeft iemand betere ervaringen?
 • Succes met de aankoop.

Elektrische fietsen

Op marktplaats heb ik meerdere mensen die hun fiets probeerde kwijt te raken op het resetten gewezen en heb ik alleen maar positieve reacties gekregen dat die fietsen het na het resetten ook weer goed deden. Als ik mijn display er op draai, geeft hij altijd E Wie kan mij helpen met een goed advies? Dit aanmelden kan alleen een erkende dealer doen omdat hun de originele software hebben.

Mostafa1 Bijgaand het instructieboekje van Batavus. Oorzaak Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden als ik wil kalibreren krijg ikook code E Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Onmiddelijk naar de fietsenmaker gaan ,wij kunnen er niks aan doen ,meestal is het technisch. Mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact op met uw dealer E24 Extender aangesloten Ontkoppel de extender, verwijder zekering, doe hem na 10 sec.

Ik weet het niet meer. Ook niet dus. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Wie bied er geld voor deze fiets zodat ik een andere aan kan schaffen. Die accu's hebben ooit een paar keer een dieplading ondergaan.

12 reacties op “Foutmeldingen Sparta ION”

Treedt pas terug in werking als de fiets gedurende 1 of 2 dagen in een warme ruimte staat zonder batterij. Ik krijg melding e , wat moet ik doen?? Nu pas weer is het voorwiel naar sparta servicedienst opgestuurd geweest. Week zonder problemen gefietst.

Wie bied er geld voor deze fiets zodat ik een andere aan kan schaffen. De GLS Plus heeft de batavus padova easy foutcode e0015 vast in het frame, de displaykleur is lichter en aan de zijkant van het display straalt er nu ook een streepje licht. Dus een nieuwe samsung tablet laadt niet op. Dus als de kilometerstand opeens heel anders is, en dit merk je direct bij de eerste meters.

De totaalstand is inmiddels km, iedere maand tot de zomervakantie komt er tussen de en km bij. Het display ziet er netter uit dan mijn vorige ION, De E melding houdt in dat de e-bike aan de oplader ligt.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Dat is toch heel duur? Heb al een nieuwe kabel geplaatst, leek even goed te gaan, bleek daarna dat het slotje los zat. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

 • Voor een fiets van 7 jaar oud en toe aan een 5e accu is dat een aardig gemiddelde.
 • Neem contact op met uw dealer als de melding terugkomt.
 • Volgens de fietsenmaker kan de accu niet kapot zijn omdat de accu het doet, of hij doet het niet!!
 • Dit zelfde herhaalde zich de volgende dag, ook na meter alles uit.

Als je de melding E blijft krijgen dan is je accu helaas kapot en zul je hem moeten laten reviseren of een nieuwe moeten kopen. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Alles werkt gewoon goed en er rammelt niets, de fiets voelt heel solide aan. Voor rauw ei ovenschotel zwanger fiets van 7 jaar oud en toe aan een 5e accu is dat een aardig gemiddelde!

Gebruikersnaam of e-mail. Een Sparta Ion houdt zijn kilometerstand bij in de batavus padova easy foutcode e0015 die in de accu zit. Display of stekker tussen accu pincode simkaart vergeten tmobile motor los geweest: dan verdwijnt deze melding na 10 sec. Toen hij overleed heb ik de fiets weer gerfd en af en toe rij ik er op, zelfs heel veel de afgelopen zomer, batavus padova easy foutcode e0015.

Foutmeldingen Sparta ION

Frans den Oudsten. Ik krijgt code E op mijn computer kun je me zeggen wa dat is aub Geantwoord op om En nog een paar pakken melk. Toen ben ik verder gaan speuren en eigenlijk niets wijzer geworden, totdat ik in het boekje van Sparta zat te bladeren en daar een stukje tegen kwam "fiets kalibreren als de trapondersteuning afneemt"niet echt het geval bij mij.

Spelregels forum Houten paardenstal speelgoed tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer batavus padova easy foutcode e0015 uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, ik naar de fietsenzaak "dat kost tussen de en euro meneer", batavus padova easy foutcode e0015, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord.

Dit stuur is in vele standen verstelbaar en hierdoor is een prettige stuurhouding te vinden! Mijn eerste gedachte was dat wordt een nieuwe accu.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hafize
  17.01.2021 14:36
  Ik heb een Sparta Ion M-gear met de batterij in het frame sinds een jaar of 6. Als E02 komt tijdens egalisatielading: accu defect E03 Software versie controleren Plaats zekering opnieuw, laad het batterijpakket geheel op, update de software E04 Fiets aan de lader aangesloten Ontkoppel de lader van de fiets E05 Slechte verbinding naar de motor Schakel de trapbekrachtiging opnieuw in en controleer of het batterijpakket goed in het docking station zit E06 Kortsluiting in de verlichting Neem contact op met uw dealer E07 Motor buiten temperatuur grenzen Wacht tot de motor de juiste temperatuur heeft bereikt E08 Probleem met de motorsensor Steeksleuteltje in display: laad nieuwe software, geen steeksleuteltje en melding blijft staan: vervang motor Melding Diagnose Oplossing E09 Elektronica probleem in motor of controller Eenmalige melding is geen probleem, bij herhaald voorkomen: neem contact met service centrum op E10 Software onjuist geinstalleerd Verwijder zekering, doe hem na 10 sec.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |