Kan mail niet openen windows 10

Datum van publicatie: 06.03.2021

Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Het varieert van een paar minuten tot een halfuur.

Omdat Windows Live Mail vanaf begin niet meer wordt ondersteund en ook niet meer via de website van Microsoft is te installeren, is het verstandig om nu alvast over te stappen op een alternatief e-mailprogramma zoals www.

Controleer of Apps mogen mijn agenda gebruiken is ingesteld op Aan. Tip:  Als u het wachtwoord wilt wijzigen voor uw account bij uw e-mailprovider, zoals Gmail of iCloud, gaat u naar de website van uw e-mailprovider. De versleepte berichten worden direct gesynchroniseerd met de online opslag van het IMAP-account dit kan enige tijd in beslag nemen.

Dit artikel bevat informatie over het oplossen van een probleem in Windows 10 waarbij de app Instellingen niet kan worden geopend of na het openen snel wordt gesloten.

Wijzig bijvoorbeeld de naam van het account zodat deze makkelijker kan worden herkend en wijzig zo nodig op tabblad Geavanceerd alleen zichtbaar bij POP- en IMAP-accounts de poortnummers conform de abn amro identifier 2 de e-mailprovider verstrekte gegevens.

Kies onderaan het linkernavigatiedeelvenster. Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb? Neem aan dat verzenden wel lukt? Vraag uw e-mailprovider voor instructies voor het maken van een app-wachtwoord voor uw e-mailaccount, kan mail niet openen windows 10.

Hartelijk dank voor uw feedback.

Gesloten topics hebben een archieffunctie.
 • Voor maar 35 euro een compleet Office pakket. Soms openen bestanden niet met het programma waarmee u dat wilt.
 • Is dit artikel interessant voor u?

Account Options

Blijken de serverinstellingen niet bekend dan wordt automatisch een extra scherm getoond zodat alsnog de benodigde instellingen handmatig kunnen worden opgegeven. Het advies is dan ook eerst contact op te nemen met de provider voor dat je instellingen gaat aanpassen.

Dat kan meerdere oorzaken hebben. Een lijst klapt open. Controleer voordat u begint of op uw apparaat de meest recente updates voor het besturingssysteem en de apps zijn geïnstalleerd. Het advies van Microsoft is om Windows Live Mail aan de kant te schuiven en over te stappen op Outlook, de app Mail of de webmailservice www.

 • Selecteer het programma waarmee u voortaan de foto's wilt openen. Volgens Microsoft biedt Windows 10 voldoende alternatieven, daar is echter niet iedereen het mee eens.
 • Gebruikt u Edge?

Als u een functie mist in de apps Mail en Agenda, wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd uw wachtwoord bij te werken, typ start ms-settings en druk op Enter. Het komt weleens voor dat automatische updates van Windows kan mail niet openen windows 10 genstalleerd zijn.

Klik op Apps. Waardering: 4,6 87 stemmen. Als u uw e-mail kunt synchroniseren terwijl de firewall is ingeschakeld, moet u de apps Mail en Agenda toestaan via de firewall.

Open een Opdrachtprompt of PowerShell met administratorrechten, of als er iets niet goed werkt.

Waarom cookies?

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. De apps Mail en Agenda voor Windows 10 ondersteunen geen tweeledige verificatie.

Controleer de status van de e-mailserver bij uw e-mailprovider: Als de e-mailprovider geen website heeft en u uw e-mail niet op een andere app of een ander apparaat kunt instellen, neem dan contact op met de e-mailprovider om te controleren of u toegang hebt tot de e-mailserver.

Doe dit zo: Klik op Starten. Klik onderaan op Standaard-apps per bestandstype kiezen. Ook foto's hiervan opgestuurd. Artikelen in deze sectie E-mail instellen in Thunderbird - Windows E-mail instellen in Outlook Windows E-mail instellen in Outlook Windows E-mail instellen in Windows 10 Mail Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail in Windows 10 Heb je kan mail niet openen windows 10 de instellingen nodig.

Dus bv een Gmail, kies voor Google en log in.

Stap 1 - Open Windows 10 Mail en klik op Aan de slag

In het veld " Accountnaam " kan je een herkenningsnaam invullen zoals bijvoorbeeld "Werk". Maar soms ligt de oorzaak, en dus ook de oplossing, dichter bij huis. Geen probleem, klik hier om uw servicetag in te voeren en onze aanbiedingen te bekijken. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken.

Email instellen  is standaard een van de eerste zaken die u regelt direct na het opstarten van uw nieuwe computer.

Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de I-toets. Als een van de bovenstaande methoden is geslaagd, kiest u Bijwerken en beveiliging en selecteert u Probleemoplossing. Het kan liggen aan een trage internetverbinding. Klik onder 'Webbrowser' op Microsoft Edge.

Windows Live Mail onderscheidt zich van zijn voorgangers doordat het e-mailberichten opgesplitst per e-mailaccount handig bij het beheren van meerdere e-mailadressen en ongelezen berichten snel toegankelijk maakt via de map Snelle weergaven.

Gebruikt u Kan mail niet openen windows 10. Verzenden Nee, bedankt. Geef voor de uitgaande e-mail het serveradres smtp-mail. Klik links op Windows Update.

Stap 2 - Klik op + Account toevoegen

De stappen vanaf dit punt zijn gelijk aan het toevoegen van een e-mail account naast een bestaand account. Een nieuw programma geïnstalleerd en werkt de computer niet meer naar wens? Onlangs werden wij geconfronteerd met het volgende.

Schakel het selectievakje naast Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden van e-mail als er voor het versturen van e-mail afzonderlijke authenticatie is vereist en geef de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de server voor uitgaande e-mail op.

Als uw wachtwoord onjuist is, wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd uw wachtwoord bij te werken. Draadloze verbinding werkt niet Krijgt u geen verbinding meer met internet. Geef aan in welk programma bestanden met een bepaalde extensie moeten openen:.

We adviseren u om te lezen:

 1. Firas
  06.03.2021 16:08
  Hiervoor moet eerst een geschikt e-mailadres worden gevonden. Dat kan meerdere oorzaken hebben.
 2. Tamara
  16.03.2021 00:33
  E-mailadres toevoegen als 1ste account. Nadat het e-mailarchief in MailStore is geïmporteerd onderdeel E-mails archiveren , kan deze via het onderdeel E-mails exporteren eenvoudig naar het gewenste programma worden overgezet.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |