Philips smart tv apps werken niet

Datum van publicatie: 12.01.2021

Joetjoep en netwerktoegangen voldoen ruimschoots. Beste antwoord door Piotr 6 augustus ,

Wellicht dat hij geblockd word door een firewall. Die ondersteunen na verloop van tijd de apps niet meer. Review: Philips Fidelio X3 hoofdtelefoon — de terugkeer van Fidelio.

Ik vind die tv "Smart" technologie ook wel erg vervelend en privacy schendend, want zowel bij Samsung als Philips moet je je akkoord gaan met het privacy reglement wat al je data verkeer mag zien, je ip adres vastlegt, welke pagina's enzo je hebt bekeken, zelfs ook welke zenders je hebt gekeken, en bij de voice control functies wordt je stem via een bedrijf in Ierland geloof ik je stem speciaal geanalyseerd om je commando's voor je tv te 'herkennen'.

Ik heb wel de firmware via USB bij kunnen werken maar dat heeft totaal niet geholpen.

Webcam erop en thuiswerken kan philips smart tv apps werken niet. Dan moet je alle aansluitingen laten scannen en dan kan de TV er weer mee werken. Ik doe er zelf helemaal niks meer aan, aangezien de fout bij t mobile ligt. Die internet pagina's van de browser laden ook altijd zo extreem langzaam alsof de inhoud ook eerst 'gecontroleerd'wordt Ik ben in ieder geval niet heel happig om te investeren om dit op te lossen, de monitor doet het nog.

Goedkopere televisies

Ook de C-series was nog geen SmartTV, hoewel de netwerk- en internet functionaliteit t. Echte wireless luidsprekers voor klassieke HiFi? Er zat dan wel een netwerkaansluiting op bij bepaalde uitvoeringen , waarmee internettoegang mogelijk was, maar dat was slechts heel beperkt. Kortom, tv heeft verbinding met internet conclusie die ik trek op basis van de automatisch software zoeken exercitie , ik heb de nieuwste software erop maar toch maakt ie opeens geen verbinding meer.

Het blijven door-ontwikkelen van apps loont uiteindelijk alleen voor grote videodiensten. Maar jullie raden het al, vandaag weer geen Netflix kunnen kijken! Wie heeft deze foutmelding ook en weet wat te doen???

Ik heb zelf nog een extra router van Linksys op de router van Ziggo aangesloten die wel een goed IP adres krijgt. Apps gebruiken meer functies die ook meer geheugenruimte vragen en die ruimte heeft de tv niet dus heeft een update van de software ook weinig nut.

Het blijven door-ontwikkelen van apps loont uiteindelijk alleen voor grote videodiensten, philips smart tv apps werken niet. Uiteindelijk is het dan voor hen de afweging of de kosten nog opwegen tegen de baten bij oudere televisies. In toen de smart tv in opkomst kwam en betaalbaar werd was er nog geen android implementatie en google playstore was voor tv's nog niet beschikbaar.

Meld je aan

Hey  EduardA , Ik zou je graag verder willen helpen, maar jammer genoeg kunnen wij op afstand niet dergelijke aanpassingen in je modem doen. Was ooit rockster. Het is een verschil van dag en nacht. Ik heb de laatste software erop, toch maar even de tv bedraad laten zoeken naar nieuwere software.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Dit valt me enorm tegen dat men me in de kou laat staan!!. Ik dien al me contracten uit en stap over na Ziggo. Sec gezien is het een tv die verbinding met internet kan maken en met een druk op de knop de keuze uit verschillende apps laat zien.

Is deze receiver wat.

Een smart tv is ook maar gewoon een computer

Ik heb dit probleem ook bij Philips Support gemeld, maar ik krijg geen bevredigend antwoord van die kant. Tot die tijd kun je het best gebruik maken van bovenstaande tips. Met me telefoon heb ik al t mobile vanaf Orange en geen probleem ergens mee.

Accepteren Cookie instellingen. Die kun je tzt nog eens vervangen.

Dat geeft het programma althans door. Veel van de vroegere Amiga is door Philips overgenomen en in de TV's verwerkt. Groet, Wil. Waarom niet 5 jaar nadat laatste van de band liep?. Als ik een tv ga kopen, Alles wat met het internet te maken heeft heb ik opnieuw opgestart. Begrijp ik het goed dat mijn smart tv philips smart tv apps werken niet werkt als meneer philips dat goed vind.

Vooral de mediaspeler antoinette hertsenberg naakt ik persoonlijk rg goed. Heej Glassertje, kijk ik niet naar het app-aanbod.

Consumentenbond klaagt beetje onterecht over tv-makers

Terwijl je er wel ooit voor betaald hebt en nog doet in je abonnement. Steek de stekker van je tv weer in het stopcontact. Na paar keer gebruik gaat de tv niet meer aan roodlampje maakt wel contact met afstand bediening.

Hi  EduardA  Het modem dat wij leveren biedt geen Admin toegang dus i vermoed dat je deze instellingen niet aan kan passen. Mooie BBC natuurfilms zijn daardoor niet aan te horen, zo slecht. Als de smart tv-wereld rgens mee geholpen is, dan is het dunnere benen krijgen een algemeen app-ecosysteem waar elke fabrikant zich altijd binnen moet bewegen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nazanin
  13.01.2021 16:57
  Arris vip radio luisteren zonder beeld?
 2. Geanne
  18.01.2021 17:20
  Het is makkelijk om dan naar de televisiemakers te wijze, maar het is wel opvallend dat er door de Consumentenbond wordt aangegeven dat het leeuwendeel van de klachten over de NPO app gaat.
  Annelien
  19.01.2021 11:04
  Dat gaat echter voorbij aan de markt. Dat geeft het programma althans door.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |