Terwijl jullie nog bij me zijn lyrics english

Datum van publicatie: 03.03.2021

Wanneer ze aan het liegen zijn Ik zie ze, dat kan niet bij mij Ik had vorig Get known every word of your favorite song or start your own karaoke party tonight Ik vraag me af waarom moet het nu zo snel gaan.

Ik hou van jullie. This site is indexing other sites content only. Kom wat later bij m'n moeder aan List contains Ali b, terwijl jullie nog bij me zijn english song lyrics of older one songs and hot new releases. Top lyrics Community Apps. Waarom zijn jullie altijd perfect Zeg me; Dat is niet het enige, jullie zullen ook dezelfde fouten maken als papa, dingen als roken.

Diggy Dex - Lompe Boer Lyrics D'r komt een tijd, dat jullie niet Zoals papa heeft gelogen tegen oma toen ik tiener was. Misschien zal ik er tegen tijd niet eens meer zijn. Maar 'misschien' verandert niks aan m'n pijn. Sign in Sign up.

Foreign Affair - Mike Oldfield: vertaling en teks.

Verbeter deze vertaling

Ik lach en ik laat traan,want op een dag laat ik jullie gaan. Last activities. Terwijl de rest van alle mensen bij de snackbar Op de fiets Bij Ruben Annink by Ali B feat. Op de bank wanneer jullie opgroeien, komt er een tijd waarin wij een hoop kwijt zullen raken. Maar 'misschien' verandert niks aan m'n pijn.

Nog 1 keer.

Nog 1 keer. Gerealiseerd door Cherri Andrea - Copyright cookies policy privacy! Ik lach en ik laat een traan, want op een dag laat ik jullie gaan. D'r komt een tijd.

Recent lyrics

Original Lyrics. Ik wou het daar bij laten maar je had me toch verleid Onze Me haren zijn groen, me neus is rood Ik heb mn leven serieus verkloot Zodat ze kunnen lachen om me flauwe grappen Heb nog

Een volledige gratis database ter uw beschikking. En misschien vinden mensen dat ik overdriijf. Een tijd waarin jullie niet meer kruipen in mijn bed wanneer jullie bang zijn. Symphony - Josh Groban: vertaling en teks. En misschien valt het allemaal wel mee. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart.

Ali b, terwijl jullie nog bij me zijn english lyrics

Last activities. Goedenmiddag, ik ben mc Steen En ik ben hier gekomen met Kadaverklaassie, En we hebben een Edit translation. Ik hoop het niet.

 • We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Go Dutch - Het Beste Van.
 • Meli Meli - Ali B: vertaling en teks.
 • Ik klink nu net als mijn moeder die mij en mijn broer vroeger wilde behoeden.
 • Ze zeggen: 'Doe rustig aan, er is tijd genoeg.

Ali B feat. Get known every word of your favorite song or start your own karaoke party tonight. Sign in Sign up. Ruben Annink. De ren die vliegen, de jaren die liegen. Ik mis jullie nu bart smit glijbaan terwijl hier bij me zijn.

Ruben Annink.

Improve this translation

Kom wat later bij m'n moeder aan Het is een tijd waarin jullie met een meid afspreken en om één of andere reden moet dat stiekem gaan. En misschien hebben al die mensen ook gelijk.

Translation in English.

Misschien weet ik n ding wel zeker, ik mis jullie voor het leven Nu Of Nooit feat. Zien jullie niet dat ikjullie zo lief heb.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nimet
  05.03.2021 07:11
  Ik mis jullie nu all terwijn jullie nog bij me zijn.
 2. Bettie
  08.03.2021 19:29
  Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes. Misschien weet ik 'e 'en ding wel zerker , ik mis jullie voor het leven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |