Tv heeft geen geluid wel beeld lg

Datum van publicatie: 14.01.2021

Hoi Ronald, bedankt voor de update! Hoi Ronald, welkom op het forum.

Naast het vervangen van de NT die alleen nog ethernet heeft krijg je een Experiabox v10 waar je zowel je tv ontvangers als de computers etc op aansluit. Wanneer ik naast de HMDI de optical ook aansluit krijg ik wel geluid. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

Ten overvloede al is dit deels via de link te lezen.

Behalve dat ik aan de mute knop denk zo voor de hand liggend dat zal het niet zijn lijkt het tijd voor een vervanger? Hier zit echter wel een uitdaging bij. Als ik de tv aanzet gaat ook de soundbar aan en krijg ik in het scherm van de soundbar earc te zien.

Decoder is rechtstreeks aangesloten op de hdmi poort van de tv. Professional Beetjesweter, tv heeft geen geluid wel beeld lg.

Berichtnavigatie

LG stekker eruit, stekker er weer in. Welke Hdmi 2. Maar, toch ervaren veel mensen er problemen mee. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

Helaas geen geluid. Neem dan onze tips en adviezen over kabels en aansluitingen door.

De Amino is onderweg. Welke film of serie MOET je zien. LG stekker eruit, stekker er weer in. Fijn dat jimny en Galdor je goed geholpen hebben.

NL FR.

Powered by inSided. Advies nieuwe speakers? LG gaat ook aan, alles weer goed.

Intussen heb ik m'n Digicorder ingeruild ten gevolge van een belletje met de klantendienst Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Suggesties inschakelen. Meerdere Digiboxen of Digicorders in huis. Mijn Telenet Webmail Contact. Louishufk Krak    We doen wat we kunnen.

Registreren

Ik heb net klantendienst gebeld, hebben ook wat geprobeerd, ik mag m'n Digicorder gaan inruilen. Vind ons ook op Snap! Blue ray speler, Dune, Chromecast via AV-receiver, wel beeld en geluid.

Kan iemand mij helpen dit te voorkomen? Labels: aansluiting digicorder geluid instellingen.

Tv weer aangezet. Een HDMI-verbinding is puur digitaal, plus er is voldoende bandbreedte om heel wat extra informatie over beeld en geluid mee te sturen, alleen wat ik moet aanschaffen en waar ik moet aansluiten. HDMI 2! Wanneer ik naast de HMDI dimbare led lamp kruidvat optical ook aansluit krijg ik wel geluid.

Powered by inSided. Review: JBL Quantum - koptelefoon voor allerlei soorten gamers. Geen probleem om beeld en geluid te verkrijgen maar wat wel opvalt is dat ik veel ruis hoor wanneer ik bv.

Niet om te tv heeft geen geluid wel beeld lg. Werkte altijd.

Ik snap er niks meer van. LG reageert nergens meer op, ook niet op tv uit, zijn eigen AB of tiptoetsen. Mijn Telenet Webmail Contact. Zo kunnen ze ervoor kiezen alleen geluid van het analoge tv-signaal door te sturen, waardoor je de audio van smart tv-apps en aangesloten apparaten niet hoort.

Gebruikersnaam of e-mail. Heb je nog geen forumaccount. Wachtwoord vergeten.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |