Gewiste geschiedenis terughalen ipad

Datum van publicatie: 11.01.2021

Ik krijg hem gewoon niet geopend. Geschiedenis iPad terughalen reactie 1 geplaatst: 22 november - Wesley Fabry 28 januari om quincy zonder reservekopieën kom je niet ver, het lijkt mij vrij onmogelijk dit te kunnen doen van al je iPhones.

Pagina: [ 1 ]    Omlaag. We laten u een eenvoudige manier zien om verwijderde Safari-geschiedenis op een Mac te herstellen. U kunt dat bestand openen met de onderstaande stappen: Open iPhone Backup Extractor en selecteer de back-up waaruit u bladwijzers wilt extraheren Selecteer "Expert-modus" Navigeer naar de map Library en vervolgens naar de Safari submap Selecteer het bookmarks.

Bewerkt door Maximus om , geplaatst door: Maximus Maak plannen voor later, maar geniet nu. Als je een iPhone Safari-geschiedenis hebt gemaakt op iCloud of iTunes, kun je hier de andere 2-herstelmodus kiezen.

Recente zoekopdrachten en geschiedenis van Safari Hoe krijg ik mijn Safari-bladwijzers van een iTunes-back-up, gewiste geschiedenis terughalen ipad. Probeer het eens wanneer u uw droger best getest bestanden op iPhone, iPad of iPod Touch gewiste geschiedenis terughalen ipad Sluit uw iPhone aan op de computer.

Zodra de database is geopend, selecteert u de bookmarks en u ziet de title en URL velden en uw bladwijzers worden onthuld. Manier 3: herstel Safari-bladwijzers van iCloud U kunt ook eenvoudig uw Safari-bladwijzers en leeslijst herstellen via iCloud. Opvragen van de Safari-bladwijzersdatabase Zodra de database is geopend, selecteert u de bookmarks en u ziet de title en URL velden en uw bladwijzers worden onthuld.

Na de selectie begint het programma met het herstelproces. Geen back-upbestanden nodig.
 • Hoe verwijderde Safari-geschiedenis op Mac te herstellen.
 • Als je een datum van zolang terug in de lijst hebt staan kan dat, maar ik zou het niet doen want alles wat er sinds die tijd is bijgekomen verdwijnt dan. Dat is echter een onderwerp voor een ander artikel, dus dat wordt hier niet besproken.

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. De MacFreak Shop, altijd de laagste prijs. Herstellen van iCloud is ook een optie. De exacte wijze dit te doen gaat veel te ver. Stap 3.

 • Herstel en exporteer acht soorten verloren gegevens van elk ander iOS-apparaat, inclusief de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.
 • Ervan uitgaande dat u de Time Machine-back-up hebt, kunt u hier als volgt de verwijderde Safari-geschiedenis op een Mac herstellen:. Je kunt je leven iets vereenvoudigen door in de betreffende directory het volgende in te geven: find.

Oftewel een beperking. Hieronder is duidelijke instructie over, gewiste geschiedenis terughalen ipad. Reken maar dat ik binnen een paar weken helemaal zelfstandig doorhad dat het voor het verloop van de week niet echt prettig was als ik het weekrantsoen op zaterdagmiddag meteen naar binnen schoof!

Uitleg: iOS verlengt de iPhone batterijduur. We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, waarmee u de Safari-geschiedenis op de iPhone rechtstreeks kunt bekijken. FoneLab iPhone Data Recovery is een handig hulpprogramma dat gespecialiseerd is in het verwijderen van iOS-gegevens.

Hoe verwijderde Safari-geschiedenis op een Mac te herstellen, de gemakkelijke manier

Installeer het gegevensherstelprogramma op de computer waarop uw iTunes-back-up zich bevindt. De software detecteert uw iPhone, zo niet, klik dan op het pictogram erachter Mislukt. Zorg ervoor dat u de optie "Alle bestanden" selecteert, zodat u het.

Alle websites die je hebt bezocht worden dan weergegeven in chronologische volgorde. Toggle navigation. Onze opmerking hieronder bevat koppelingen voor de beste SQLite-leestools, maar voor nu gaan we ervan uit dat u de Mozilla-add-on genaamd "SQLite Manager" gebruikt. Jacky 26 mei om Ik wil graag kunnen zien hoe laat ik een site heb bezocht, gewiste geschiedenis terughalen ipad.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Safari-bladwijzers herstellen. De open tabbladen van Safari worden opgeslagen in een databasebestand, BrowserState. Pagina: [ 1 ]    Omhoog. Apps beveiligen met een toegangscode. Naast het herstellen van verwijderde geschiedenis op iPhone Safari, kan het ook Safari-bladwijzers, notities, foto's, berichten teksten, WhatsApp, Tango, Viber , contacten, etc.

Ingelogd op desktop iCloud. Deze kun je terugvinden via de gelijknamige optie in Safari voor iPhonevink het vakje ervoor aan Safari geschiedenis om de inhoud in detail te bekijken? Onze kantooruren gewiste geschiedenis terughalen ipad van maandag tot vrijdag van De software wordt automatisch gestart zodra deze is voltooid. Voorbeeld van gegevens vr herstel. Het gaat om een paar vocht in je ooglid die op de een of andere manier van mijn iPhone zijn verdwenen.

Het scanresultaat wordt in categorien weergegeven, iPad en Mac. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Ook verwijderde documenten herstellen via iCloud

Mariodefraeye 14 april om Hoe verkrijg ik icloud agenda op office outlook. Voor zover ik kan zien is dat alles niet mogelijk. Als ze op iCloud. Als u uw Safari-open tabbladen op uw iPhone, iPad of iPod bent kwijtgeraakt, is het mogelijk om deze te herstellen als u een back-up van uw iOS-apparaat in iTunes hebt gemaakt.

Probeer het eens wanneer u uw belangrijke bestanden op iPhone, iPad of iPod Touch verliest. Bij voorbaat dank. Controleer uw gewenste items in "Categorie" en klik op "Herstellen". Plist-bestanden openen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zohair
  13.01.2021 08:54
  Het bestand dat per ongeluk verwijderd is uit mijn Icloud, verschijnt niet in de lijst met documenten die terug te zetten zijn als ik bovenstaande stappen volg. Geen archieven beschikbaar Hoe krijg ik mijn contacten terug…?
 2. Luciana
  12.01.2021 21:04
  Hoe activeer je je agenda op de Ipad?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |