Iphone 5 geen service t mobile

Datum van publicatie: 05.03.2021

Vlot uitgevoerde reparatie. Hoe kan ik dit checken? Als je nu het IMEI nummer in beeld krijgt is je baseband chip niet kapot.

In onderstaande video laten we zien hoe je een reservekopie van je iPhone maakt. Als u naar het buitenland gaat, zorgt u dat dataroaming is ingeschakeld op het apparaat. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Providers rollen aan de lopende band updates uit om hun netwerk te verbeteren. Controleer of er geen storing is op uw locatie. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Weet jij een oplossing.

Kies je model iPhone SE Met iphone 5 geen service t mobile van deze stappen kun je handmatig op aanbieder instellingen controleren en deze installeren: Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met een wifi- of mobiel netwerk!

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Start het apparaat opnieuw op. In heel sommige gevallen loont het bovendien om je iOS-versie te updaten. I don't work for T-Mobile, or point you into the right direction.

Met behulp van deze stappen kun je handmatig op aanbieder instellingen controleren en deze installeren:.

Hardware defect

Dat betekent dat je toestel geen verbinding kan maken met een zendmast en daardoor niet kan bellen. Niet alle problemen zijn softwarematig te verhelpen. De 3 meldingen:. Heb je bijvoorbeeld een nieuw toestel gekocht? Welke versie staat daar?

Share Tweet Delen Delen. Vlot uitgevoerde reparatie. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit betekent dat als u langs komt, de iPhone vaak al binnen werkdagen weer gerepareerd is. Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken. Lees verder: Hoe je iPhone resetten werkt: stap voor stap uitgelegd.

Geen service melding op iPhone

Als u naar het buitenland gaat, zorgt u dat dataroaming is ingeschakeld op het apparaat. Wij denken dat de Baseband IC defect is. Deze chip gaat vaak defect doordat een iPhone iets verbogen is.

Ligt het wellicht aan de antenne van de dockconnector. Hallo Teus, Mogelijk is het vervangen van de dock connector de oplossing voor je probleem. Wil je graag je iPhone laten maken door een moederbord specialist! Meer informatie over het verwijderen van de simkaart. Krijg je de melding dat er op dit moment geen SIM is geplaatst in de iPhone.

IPhone geen service

Bekijk alles. Als u uw simkaart hebt overgezet van een ander apparaat, vraagt u uw aanbieder of uw simkaart werkt met uw iPhone of iPad. Fijn weekend. Klopt dit? Dit probleem kan dan ook door flink wat problemen worden veroorzaakt:.

Uw dekkingsgebied controleren Zorg dat u op een plek bent waar u verbinding kunt maken met een mobiel netwerk. Gerelateerde berichten, iphone 5 geen service t mobile. Bekijk alle berichten van Davey. Zelfde probleem hier met iPhone van Tele2 en dynafix. Als je een gebogen scherm heeft kan dit dan aan je nieuwbouw koopwoningen zuid holland liggen of is er wat anders aan de hand en dan bedoel ik geen bereik met je telefoon hebben want hij doet het dan weer wel en dan weer niet.

Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken. In iedergeval hartelijk dank voor jouw support, geeft mensen in bange tijden weer hoop.

Meer handige tips voor je iPhone

Uw mobiele aanbieder is de enige die toegang heeft tot uw account en uw accountgegevens kan beheren. Zijn er updates beschikbaar? In de meeste gevallen los je problemen met het zoeken naar een mobiel netwerk op.

Fijn weekend. Let op: hierbij worden ook alle opgeslagen wifi-netwerken inclusief wachtwoorden gewist! Uw dekkingsgebied controleren Zorg dat u op een plek bent waar u verbinding kunt maken met een mobiel netwerk.

We adviseren u om te lezen:

  1. Meggie
    08.03.2021 07:21
    Over Davey. Welke iOS versie staat er op dit moment geinstalleerd op je toestel?
  2. Cherine
    13.03.2021 18:02
    Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |