Kobo boeken overzetten naar andere kobo

Datum van publicatie: 18.01.2021

Review: Boyue Likebook Mars Geen zoektekst gespecificeerd.

Je moet verbonden zijn met internet wanneer je dit bestand opent, zodat Adobe Digital Editions de licentie kan verifiëren en de rest van het boek downloaden. Al je oude boeken worden automatisch overgezet waneer je je voor het eerst aanmeldt. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Boeken op je Kobo e-reader zetten Wat heb je nodig? Sluit vervolgens de e-reader aan op de computer en volg verder de werkwijze hierboven voor het overzetten van e-books via een usb-kabel.

Als je de beveiliging eraf wilt halen om je epub op een Kobo-reader te lezen, kun je dat doen via het programma Calibre en een plugin.

Via een micro sd-geheugenkaart Oudere e-readers hebben soms een sleuf voor een micro sd-geheugenkaart. Vind je wachtwoord terug. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

Heb wel een beetje geduld, zeker als het meerdere e-books zijn. Tineke Myngheer.

Je hebt alleen een wifi-verbinding en een geldige creditcard nodig. Het boek verschijnt in je bibliotheek.
  • Ik heb een epub gekocht, gedownload en via de pc op mijn Kobo gezet, maar hij staat niet tussen mijn boeken als ik ga kijken.
  • Zet je ereader uit. Er verschijnt een lijst met soorten accounts.

2. Ebooks op je Kobo zetten met behulp van Adobe Digital Editions

En hoe? Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Boeken toevoegen aan Kobo e-reader met Adobe Digital Editions Als je boeken wilt toevoegen aan je Kobo e-reader, dan kun je hiervoor ook gebruik maken van Adobe Digital Editions. Test e-readers De beste Alle testresultaten. Selecteer het. Apple ebooks kun je alleen lezen met Apple software op Apple apparaten.

Het boek staat nu op de reader.

  • Controleer voordat je boeken overzet van je oude naar je nieuwe e-reader eerst of ze een bestandsformaat hebben dat je nieuwe e-reader ondersteunt.
  • Is er geen manier om alleen de boeken die geschikt zijn voor het abonnement te kunnen zien? Kobo Plus betaal je via bol.

Je moet verbonden zijn met internet wanneer je dit bestand opent, het toont - samen met de verdwenen ebooks in mijn account - toch maar wederom aan hoe belangrijk het is om niet afhankelijk te zijn van een verkoper om toegang te houden tot ebooks die je gekocht hebt.

Ook al heeft Kobo gisteren bekend gemaakt dat het niet kunnen downloaden van sommige ebooks echt alleen maar een bug is in hun systeemAlet. Die boeken kunnen op verschillende readers worden gelezen maar bevatten wel een incriptie die naar de oorspronkelijke koper verwijst? E-mail wordt niet gepubliceerd verplicht. Ik word doorgestuurd naar Bol? In won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog. Groeten, zodat Adobe Digital Editions de kobo boeken overzetten naar andere kobo kan verifiren en de rest van het boek downloaden, kobo boeken overzetten naar andere kobo.

Je kunt ze dan als volgt toevoegen in Calibre.

Boeken op je Kobo e-reader zetten

PocketBook Een aantal PocketBook e-readers hebben de mogelijkheid om boeken via Dropbox op de e-reader te zetten. Stuur documenten naar het hier genoemde e-mailadres om ze op de Kindle te zetten.

Raymond Snijders. Boeken met kopieerbeveiliging drm vragen een speciale werkwijze.

Sleep deze vervolgens van je bibliotheek naar je e-reader om ze daar op te zetten. Hopelijk kunt u mijn vragen beantwoorden. Open de e-books via de menu-optie Send-to-PocketBook Via Calibre Het gratis programma Calibre  helpt je om je digitale boeken te ordenen. E-book kopen. Kan ik boeken die ik in mijn outlook krijg op mijn kobo zetten.

Veelgestelde vragen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Ontkoppel de e-reader van de computer 'Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen' en haal de usb-kabel los. Let erop dat je de e-books op de juiste plek op de micro sd-kaart zet. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. De stappen hieronder gaan er vanuit dat je Adobe Digital Editions correct geïnstalleerd hebt met ingevulde Adobe ID gegevens en dat de beveiligde ebooks daar in de bibliotheek staan.

  • Even afmelden en weer aanmelden wil helpen!
  • Boeken uit de Kobo Shop op je e-reader zetten.
  • Het kan natuurlijk van de versie van digital editions die je hebt gedownload afhangen.
  • Heb je je e-reader al via Wifi ingesteld, dan hoef je niet nog een keer verbinding te maken.

Beide bedrijven hebben namelijk ieder hun eigen systeem voor kopieerbeveiliging. Heb wel een beetje geduld, tablets of apps die aan je Kobo account gekoppeld zijn. Gemakkelijk is ook de boeken opnieuw te downloaden van uw account bij uw leverancier s van e-boeken. Alle bij Kobo gekochte ebooks worden ook gesynchroniseerd naar de Kobo ereaders, zeker als het meerdere e-books zijn. Daar blijft google account synchroniseren bij.

Er zijn verschillende manieren om ebooks op je Kobo te zetten, kobo boeken overzetten naar andere kobo. En waar in het programma van de ereader moet je je gedownloaden boeken zetten.

Via een micro sd-geheugenkaart

Spring naar de content Waarschijnlijk heb je net een nieuwe Kobo e-reader gekocht en wil je graag al jouw digitale boeken zo snel mogelijk toevoegen. Als je een cadeaukaart of kortingscode wilt gebruiken, tik je op Cadeaukaart toevoegen of Kortingscode toevoegen en vul alle benodigde informatie in. Boeken kopen vanaf de e-reader Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen.

Hiervoor is naast een Dropbox-account ook een wifi-verbinding vereist. Lees-apps voor tablets en smartphones. Misschien dat je Mac die bestanden aan het synchroniseren is.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |