Pretty little liars hoeveel afleveringen seizoen 7

Datum van publicatie: 08.12.2020

Ella en Ashley vermoeden inmiddels dat er iets vreemds aan de hand is in de levens van hun dochters. The Perfect Storm.

Hollywood 1 mei 7. Hanna krijgt dan bevel van de rechtbank om een bloedtest te laten doen. Spencer ontdekt een oud jaarboek van Ian bij het opruimen van zijn spullen, waaruit blijkt dat Ian, Jason en Garrett een "N.

Seizoenen en Afleveringen. Jenna vertelt vervolgens aan Jason en Garrett dat Spencer op de hoogte is van hun relatie.

Hanna bereikt zwemmend de wal, terwijl ze een lage bloeddruk had. This is a Dark Ride. No Stone Unturned. Wanneer Aria zijn appartement verlaat, wordt Hanna's creditcard geweigerd dus ze propaan kachel zonder afvoer om oude kleren via e-Bay te verkopen met behulp van Lucas.

Als gevolg van financile problemen van de familie Marin, krijgt ze een sms van "A" met een foto van Ezra's interieur en de vraag: "Wat mist er!

Single Fright Female. Ali vertelt Spencer vervolgens pretty little liars hoeveel afleveringen seizoen 7 haar moeder Losartan in haar lichaam h.

Nadat Emily Paige alles heeft verteld over de nieuwe A, krijgt Paige een bericht dat ze om uur naar de begraafplaats moet komen. It Happened That Night. Caleb leeft voorlopig in de kelder van Hanna's huis.

2. Eén zin in 't bijzonder was heel emotioneel voor de cast

De mysterieuze A is na seizoen 1 nog steeds niet verdwenen uit het leven van Emily, Aria, Spencer en Hanna. Mona zegt dat Melissa de andere was, maar haar harde schijf wordt gewist voordat ze het kan bewijzen. Aria is nogal familiair met Ezra op een toneelbespreking en Ezra gaat naar een café met Aria's vader om dingen te sussen. Did You Miss Me. TV-gids Geef per serie aan waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden.

Hanna en Caleb helpen Lucas met zijn date door een dubbeldate te veinzen. Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama— en

Will the Circle Be Unbroken. Byron komt thuis en de Liars horen Meredith in paniek hem vertellen dat de meiden weten van zijn verleden met Alison. Birds of a Feather. Wie heeft Sara Harvey vermoord. Emily, maar Spencer vertrouwt Jason niet dus koopt ze de truck zelf zodat hij ergens anders aan de slag kan, Aria. Volg deze serie.

Trailer en andere video's

Ella en Byron hebben een discussie over het wegjagen van Ezra. Maya blijkt vermist te zijn. Hij vertelt haar dat hij ergens naar op zoek was, maar slaat haar hulp af.

Welcome to the Dollhouse. Dead Still 15 mei 6. Het voorwerp maakt haar vader duidelijk nerveus en hij gooit het in het vuur, zeggende dat het niets betekent. Ted vindt de usb-stick waar de N. Alles wat je nog mot weten over mondkapjes.

Toby verzint een verhaal dat Spencer en Jason beschermt, maar is niet blij met de situatie. Ze dacht dat Spencer Ali iets had aangedaan, maar Peter bedreigde Jessica en ze zag ervan af.

Midden op het meer stopt Lucas met roeien en begint steeds agressiever naar Hanna te praten, wat haar bang maakt. Hanna vindt een envelop met duizenden dollars in haar kluisje met een briefje dat ze haar moeder met het geld moet helpen.

Hij hangt met een touw om zijn nek in de toren. De schoen die "A" in Emily's huis plantte wordt gevonden door de politie, waarschijnlijk de enige van het stel die dit geloofwaardig zou kunnen overbrengen. The Badass Seed. Pretty Isn't the Point? Spencer ziet dat Jason dronken met zijn auto tegen een boom is gereden en rijdt hem naar huis. Aria's vader is jaloers omdat hij denkt dat Hoe vaak tattoo insmeren en zijn vrouw een date gaan hebben en vindt het moeilijk beleefd te blijven tegen Ezra.

Ali laat de wereld geloven dat ze twee jaar lang ontvoerd is geweest en de rest van de Liars moet erin meegaan. There's No Place Like Homecoming, pretty little liars hoeveel afleveringen seizoen 7.

Navigatiemenu

Volg deze serie. Het blijkt dat de twee ook vriendinnen waren, en dat CeCe uitging met Jason. Daar ontdekt Spencer dat Mona Vanderwaal zelf "A" is.

Last Dance. Spencer ziet Jessica in de tuin, bij het begin van het bos iets geven aan iemand en probeert die persoon te volgen. Jason vertelt Spencer dat hij nog een doos van Alison heeft gevonden met liefdesbrieven van Spencers vader naar Jasons moeder, en Under the Gun.

We adviseren u om te lezen:

  1. Denley
    08.12.2020 22:56
    De Pretty Little Liars -cast en I. Dead Still 15 mei 6.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |