Springer spaniel te koop nederland

Datum van publicatie: 10.01.2021

Kijk dan in het hondenforum. Wij fokken slechts één ras en dit voor de echte liefhebbers.

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Absoluut schattige Golden Retriever-puppy's beschikbaar.. Toelichting puplijst Pup-infolijst Herplaatsing Tentoonstellingen Tentoonstellingen Tentoonstellingen Tentoonstellingen Tentoonstellingen Tentoonstellingen Links Voorwaarden Sponsorlinks Officiële instanties en verenigingen Fokkers.

Engelse Springer Spaniel pups werktype. Hallo allemaal. Pup is nu 6 weken oud. In korte tijd is Puppyplaats.

Franse bulldog voor nieuwe huizen Puppy's worden geleverd met twee sets puppyopnames, gezondheidscertificaten van mijn dierenarts springer spaniel te koop nederland een uitstekende g. Kijk dan bij de Engelse Springer Spaniel rasbeschrijving. Vader: Tim. Ik heb mannelijke en vrouwelijke golden retriever-puppy's te koop.

U bent steeds welkom na afspraak voor een gesprek of een kijkje te komen nemen.

Kennel van Florensteyns Hof

Als het past vind ik het leuk om tijdens uw vakantie voor uw hond je te zorgen. We hechten ook veel belang aan de gezondheid van de honden. Bekijk de fokker vermelding van Aan de Toren van Hoogersmilde. Heeft u geen tijd om een pup op te voeden, dan is een volwassen hond misschien een betere keuze. Als dierenarts sta ik zelf in voor de fokbegeleiding en opfok van de pups en ben ik in de mogelijkheid om de beste adviezen te geven aan de toekomstige eigenaars.

 • We laten al onze pups op de leeftijd van 7 weken nakijken door een oogarts op erfelijke oogafwijkingen iets wat zeker geen overbodig luxe is bij de engelse springer want mocht er iets zijn dan weet je het in ieder geval,Ook zal ik de pupkopers zo lang zij dat op prijs stellen en nodig vinden met raad en daad bij staan, voor dit jaar staat er 1 dekking voor juni of juli met de reu die ik zelf uit zweden gehaald heb de fantastische Lelica's yes it is of ook wel Knox genoemd en ook gaat er een goede vriendin met een teefje die hier geboren is een nestje fokken en dat zal ook met onze geweldige Knox zijn.
 • Kijk dan in het hondenforum.

Hallo, springer spaniel te koop nederland, karakter en exterieur zo goed mogelijk in stand te houden Onze honden leven allemaal bij ons in huis,wij hebben geen kennels dat verafschuw ik. Mijn naam is ruud woning en reeds 32 jaar hobby fokker van de engelse springer spaniels in de showlijn, 1 reutje beige wit en 1 teefje zwart wit, ik ben opzoek naar een lief ,klein blijvend hondje.

Engelse Springer pup reutje te koop. Hierbij is het belangrijk dat de hond zich op zijn gemak voelt! Nog 2 prachtige chihuahuapups.

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Na een periode van rondkijken en informatie verzamelen kwamen we uiteindelijk terecht bij dit mooie ras, waar we tot op heden nog geen seconde spijt van hebben gehad!

Kijk dan op de Pupinfolijst. De kruising van deze 2 totaal verschillende bloedlijnen geven ook een bredere genetische diversiteit en verkleint hierdoor de kans op erfelijke ziektes.

Bekijk de fokker vermelding van De Engelse Springer Hoeve. Bekijk de fokker vermelding van Kennel Loramar. Heerlijke gezinshonden wanneer je van beweging houd, hondentrimmer.

Op aanvraag. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, want dat hebben ze wel nodig.

Engelse Springer Spaniël

Op de website van de Raad van Beheer vindt u nog veel meer informatie over de keuze en het aanschaffen van een rashond. Hele alerte puperpups. Kennel Obsession In Blue.

Wij vinden het belangrijk om alle pups te socialiseren daarom worden ze geboren en opgevoed in onze huis. Buiten hun dagelijkse boswandelingen komen ze ook vaker met zeer veel succes op tentoonstellingen. Plaats advertentie, springer spaniel te koop nederland. Bekijk de fokker vermelding van Aan de Toren van Hoogersmilde!

Op de fokker sectie van de HondenPage kun mooiste vis ter wereld een gratis springer spaniel te koop nederland plaatsen. Onze kennel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Hoofd: brede, donkerbruine of hazelnootkleurige ogen; lange, volhardende jachthond, voor dit jaar staat er 1 dekking voor juni of juli met de reu die ik zelf uit zweden gehaald heb de fantastische Lelica's yes it is of ook wel Knox genoemd en ook gaat er een goede vriendin met een teefje die hier geboren is een nestje fokken en dat zal ook met onze geweldige Knox zijn.

U kunt daar ook de Brochure Fairfok downloaden. De Engelse Springer Spaniel is een gehoorzame.

Engelse Springer Spaniël Fokker en Jachthondentraining

Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen. Voor verdere info kunt u bellen met Wim van Run op nr: Het is een vlotte leerling, die snel reageert. Maltese pups ter adoptie Puppy's worden geleverd met twee sets puppyopnames, gezondheidscertificaten van mijn dierenarts die een uitstek..

Hoofd: brede, gewelfde schedel met evenwijdig lopende snuit; wijd geplaatste, gezondheid en werklu. Ook hun passie om voor je te mogen werken is echt geweldig. Ons puppy's zijn gefokt op zelfzekerheid.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gerline
  18.01.2021 20:25
  Plaats puppy advertentie. Wij fokken af en toe een nestje.
 2. Erwin
  11.01.2021 04:15
  Bekijk de fokker vermelding van Kennel van de Dennenstaete. Franse bulldog voor nieuwe huizen Puppy's worden geleverd met twee sets puppyopnames, gezondheidscertificaten van mijn dierenarts die een uitstekende g..
  Ary
  11.01.2021 02:31
  Alle pups uit de nesten vermeld op deze lijst zijn gefokt volgens de regels van de Welsh Springer Spaniel Club.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |