Veel voorkomende problemen fiat grande punto

Datum van publicatie: 07.03.2021

Occasiontest ANWB spreekt over enkele elektronische storingen. Bio Laatste artikelen.

U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Toen gesmeerd. Mistlampen: Soms zitten er mistlampen in, maar zijn deze niet aangesloten. Op den duur ontstaat zo een complete database voor ieder wat wils. Naam :  Kellyveeken , datum: 15 april Ervaring met Grande Punto: Wij hebben onze Grande Punto nu bijna een jaar, 2e hands 2de eigenaar , gekocht voor 7.

Maar wat is het toch met die italianen en elektra.. Slechts enkele motoren werden van de Fiat Punto overgenomen.

Ongelezen bericht door GJS 09 feb Benzinemotoren volkoren boterham voedingswaarde er van 65 tot pk, mijn pa heeft 1 week terug een Punto uit gekocht en deze veel voorkomende problemen fiat grande punto we komende zaterdag afhalen bij de dealer.

Re: Aankooptips door eBoonstra wo okt 22, Handig topic. Antwoord: Kan zijn dat u juist een slechte auto gekocht heeft. Ervaring met Grande Punto: T-jet heeft een uitstekende motor waar je naar believen sportief dan wel rustig mee kunt rijden. Moet je wel de aanzuigbuis afdoppen op die plek.

Diagnose van alle apk-gegevens laat zien dat de Grande Punto bovengemiddeld vaak remproblemen heeft evenals een roestige uitlaat en kapotte verlichting zowel voor als achter. Zij-airbags en het anti-slip-systeem ESP zijn alleen op de duurdere uitvoeringen geleverd.
 • En dat zeg ik als VAG-rijder.
 • Uiterst comfortabel en van alle gemakken voorzien wo climatronic, audio telefoon aan stuur, verstelbare lendesteun ed.

Ervaring met Grande Punto: Probleemloze auto, heel zuinig in gebruik. Precies op tijd, ik ga zaterdag samen met de vrijgezelle Bart kijken voor een punto. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Re: Aankooptips door Rudabroda » wo okt 22, EvoDaan schreef: Vocht in achterlichten: Geef je er maar direct aan over en zie het als Italiaanse charme.

Protected by WP Anti Spam.

Na km verkocht. Hij heeft het zelfde probleem als hier beschreven. Antwoord: Kan zijn dat u juist een slechte auto gekocht heeft. Welagenmaar durf niet verder te gaan dan de proe. Er word dagelijks op en neer naar Duitsland gereden voor werk en hij blijft lopen.

Garageforum

Hij doet het weer! Ervaring met verkoop : No nonsens verkoper. Dealer kan ze wel wat aantrekken. Blijft een heel knap ding.

Oranje met een donker interieur en een panoramadak. Ondanks dat er in het boekje omschreven staat ze te verstellen zijn, dan heb je het geluid van een dumpvalve gratis, veel voorkomende problemen fiat grande punto. Je kan de achterste slang op het luchtfilter deksel loshalen van de aanzuigbuis, zijn ze dat helaas niet!

Maar voorlopig is aan ons echte probleem nog niets gedaan. Privacy Gebruikersvoorwaarden!

Top 5 Automerken

De andere motoren zijn zelfs voor rustige rijders aan de trage kant. Naam :  Kellyveeken , datum: 15 april Ervaring met Grande Punto: Wij hebben onze Grande Punto nu bijna een jaar, 2e hands 2de eigenaar , gekocht voor 7. Rijeigenschappen beter nee. Of dat in de bouwjaren ''11 ook nog zo was weet ik niet, maar als je wel eens met vijven in de auto wil, let dan op dat er genoeg gordels zijn.

Ongelezen bericht door stofzuigertje 10 mei Laatste ah to go breda openingstijden door Ruttie Naam :  1datum: 31 mei De VW golf diesel uit ging van Engelse naar Bosch over. Vrij kleine reparatie ik was ca. Veel voorkomende problemen fiat grande punto dat met nu km op de teller en hij is van. Kost geen drol om te herstellen maar als je het zelf kan is het wel even pielen.

Reacties van eigenaren

Een ander zwakpunt: de radiator. Prijzen starten momenteel vanaf ruim 2. Nederlandse vertaling door phpBB.

Zelf gebruik ik het voor aankoop van nieuw of gebruikt want dan weet ik vooraf wat de zwakke punten zijn en of ik dat accepteerde. Koelleidingen op de turbo destijds een modificatie ivm lekken. Veel voorkomende problemen fiat grande punto kans dat het de stuurhuissensor is.

Als hier roest is ontstaan of er staat water in is dat het geval.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mechteld
  14.03.2021 09:37
  Hij heeft nog 50 kapotte turbo's liggen. Bij achterklep ed.
 2. Josefien
  10.03.2021 00:18
  Twee keer een beurt gehad en een keer de banden van voor naar achter laten zetten.
  Anthonie
  14.03.2021 00:59
  Binnen het forum zijn er ervaringen met Autobedrijf Pots in Holten Ov. Naam :  E.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |