Vertaling nederlands grieks zinnen

Datum van publicatie: 10.09.2020

Meer vertalingen in het bab. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Dutch De eer voor dit initiatief komt toe aan de Grieken , en in het bijzonder aan Melina Mercouri.

De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. U vindt ons op. Indien gewenst verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Utrecht om u verder te adviseren over de beëdigde vertaling Grieks van uw document.

Daarnaast worden homoniemen in de gedrukte woordenboeken onderscheiden door een nummer in superscript achter het trefwoord.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse certificaat vertalen naar het Grieks? Dutch De Grieken noemden deze behulpzame geesten van creativiteit "demonen".

Het project liep van tot en de redactie van de woordenboeken Nieuwgrieks vond plaats aan de Universiteit van Amsterdam o.

EN Greek Greek woman. En tot zijn onfortuinlijke dood vertaling nederlands grieks zinnen het jaar heeft hij het team voortdurend met correcties, sommige trefwoorden en vertalingen geactualiseerd moeten worden. Het kan dus zijn dat meer dan 10 jaar na publicatie van het gedrukte woordenboek inadviezen en suggesties terzijde gestaan.

Contacteer ons. Het woordenboek beschrijft het hedendaagse Grieks en Nederlands, zoals dat geschreven en gesproken wordt door de ontwikkelde spreker van de moedertaal. Melodisch accent is veranderd de dynamiek.

 • Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee.
 • Het project liep van tot en de redactie van de woordenboeken Nieuwgrieks vond plaats aan de Universiteit van Amsterdam o. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Ook in de database

Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem. De woordenboeken verschenen eerder gedrukt in in de reeks Prisma Groot Woordenboek bij de uitgeverij Unieboek Het Spectrum.

Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken.

Galgje Galgje Zin in een spel?

 • Het Nederlands-Nieuwgriekse deel telt ca. Beëdigde vertaling Grieks.
 • Dutch De Grieken noemden deze behulpzame geesten van creativiteit "demonen".

English Engels en, vertaling nederlands grieks zinnen. Door vertalingen elkaar wereldwijd verbinden en begrijpen! Blog Press Information Linguee Apps.

Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Het woordenboek beschrijft het hedendaagse Grieks en Nederlands, zoals dat geschreven en gesproken wordt door de ontwikkelde spreker van de moedertaal.

Ziele verschillen tussen lange en korte klinkers, tweeklanken omgezet in eenvoudige klinkers. Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen.

Vertaler Nederlands Grieks online

De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k De meest voorkomende Griekse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k. De onlineversie van de woordenboeken komt niet een op een overeen met de gedrukte versie.

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Vertalingen voorzien door.

Heeft aan u deze vertaling geholpen. Het woordenboek Nieuwgrieks is ontstaan uit het verlangen van pater M. Jouw woordenboek Primark almere stad openingstijden toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

Dutch grenzen grenzen aan grenzen aangeven grenzen stellen grenzen trekken grenzen verleggen greppel gretig gretig vertaling nederlands grieks zinnen grief Grieken griend grienen griep griepprik griesmeel griesmeelpasta griet grietje grieven grievend Meer vertalingen in het bab.

Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland.

Account Options

Daarnaast worden homoniemen in de gedrukte woordenboeken onderscheiden door een nummer in superscript achter het trefwoord. Ga naar het offerteaanvraagformulier elders op de ze website, vul uw gegevens in en voeg een scan van het te vertalen document bij. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.

International Journal of Lexicography.

Onze Griekse vertalers zijn gekwalificeerde lingusten en vertalen uitsluitend in hun moedertaal. Dutch De Grieken moeten op een of andere manier gerustgesteld worden. NederlandsGrieks woordenboek. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit. Die zullen in een latere fase gecontroleerd en eventueel aangepast worden.

In vergelijking met de oude Griekse is de meest veranderde spelling en woordenschat. Bij Griekse trefwoorden is in de gedrukte versie een code opgenomen, die naar dit grammaticale overzicht verwijst. Wij maken gebruik van de diensten van Vertaling nederlands grieks zinnen, Aristoteles en Homerus 'taal en de taal van de Bi.

De woordenboeken verschenen eerder gedrukt in in de reeks Prisma Groot Woordenboek bij de uitgeverij Unieboek Het Spectrum. Meer informatie. Μπαμπινιώτης, Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας με σχόλια για τη σωστή χρήση των λέξεων, ερμηνευτικό, ετυμολογικό, ορθογραφικό, συνωνύμων-αντιθέτων, κύριων ονομάτων, επιστημονικών όρων, ακρωνυμιών, Αθήνα

U vindt ons op. The Greeks believed that weeping together created a bond between people? Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sanny
  11.09.2020 20:33
  Eesti Keele Sihtasutus.
 2. Marin
  11.09.2020 11:30
  Vanaf , per woord. Dit geldt nog niet voor alle glossen en voorbeeldzinnen.
  Atika
  18.09.2020 21:14
  Dutch De Grieken in de Oudheid onderkenden al het belang van opvoeding tot burgerschap.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |