Whirlpool wasmachine geen stroom

Datum van publicatie: 10.01.2021

Bij warmwater wassen bedoel ik oude die al direct daarvoor geschikt zijn bv oude Miele,s gewoon aankoppelen aan thermostaat kraan en wassen maar bij laatste spoelingen hup weer op koud. Apparaat stuk? Geen enkel lampje brandt, ook het servicelampje doet niets.

En waar staat dat de machine in de badkamer staat. Ts is topicstarter. Test zeker diode UF op goede werking. Of de 5 kilo varianten de beste zijn, u zegt minder asbelasting, ik denk dat de trommel zelf al meer dan 10 kg. Bij een wasmachine van ,- euro kun je nauwelijks beter verwachten. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

De groene fusible weerstand zal zeker stuk zijn.

Tja, maar zou zonde zijn je koopt kosten pinnen buitenland nieuwe en blijkt later de noodschakelaar zijn werk hebben gedaan. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik whirlpool wasmachine geen stroom Kent u iemand die het antwoord hierop weet. Onze voordelen. Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Kijk ook eens bij het probleem wasmachine pakt geen water. Zanussi wasdroger doet niets meer of piept na een paar minuten. Controleer of jouw wasmachine echt niets meer doet, geen piepjes of lampjes; Controleer of er wel spanning op het stopcontact staat; Vervang een nieuwe printplaat voor Whirlpool wasmachine.

Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie. Wash dryer. Vaak is het iets simpels, zoals een kraan die niet geopend is of de stekker niet in het stopcontact. Kent u iemand die het antwoord hierop weet?

Alvast dank voor de reacties. Vraagstelster Elisabeth heeft de ballen verstand van de zaak, en vraagt hier om advies. Voor ik een nieuwe wasmachine aanschaf wil ik echter zeker weten dat het niet aan de schakelaar ligt en aangezien ik geen handige whirlpool wasmachine geen stroom in mijn omgeving heb stel ik de vraag hier!

Hoe gaat de betaling. Wash dryer. TS geeft al aan veel hoge onkosten te hebben gehad met deze machine dus misschien nu nog in nieuwstaat.

Populair in Huishouden & Energie

In chat met Bol. Heeft u garantie? Geen enkel lampje brandt, ook het servicelampje doet niets.

Kost ook minder dan originele en werken beter. Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, Twitter of Facebook, of een geheim adres! Bij warmwater wassen bedoel ik oude die al direct daarvoor geschikt zijn bv oude Whirlpool wasmachine geen stroom gewoon aankoppelen aan thermostaat kraan en wassen maar bij laatste spoelingen hup weer op koud.

Deel een link naar deze vraag via email .

Uw antwoord

Ik laat via deze weg weten wanneer de machine hersteld is. Stator motor vervangen Te weinig water Temperatuur is niet correct Verwarmingselement vervangen Vullen met water duurt lang Was nat na centrifugeren Wasmachine begint niet met wassen Wasmachine centrifugeert niet Wasmachine doet niets Wasmachine lekt Wasmachine pompt geen water weg Wasmachine schoonmaken Wasmachine schudt abnormaal Wasmachine staat niet in balans Wasmachine stinkt Wasmachine stroomt over Wasmachine typenummer vinden Zeepbakje vervangen.

Daar ligt ook een taak voor je leverancier in dezen.

  • Is uw klacht dat: Uw machine helemaal niets meer doet.
  • Meestal zijn dan een aantal onderdelen op de printplaat defect geraakt en deze worden door ons vervangen en een aantal worden preventief in een zwaardere versie teruggeplaatst.
  • Zit de stekker erin.
  • Lees antwoord van

De enige oplossing is: laat een handige harry met een universeel meter controlen tot hoever er volt is. Tja, maar zou zonde zijn je koopt en nieuwe en blijkt later de noodschakelaar zijn werk hebben gedaan. Printplaat repareren voor slechts 59,- euro. Maar we kunnen verder. Dat kan toch niet, whirlpool wasmachine geen stroom. Gepost zaterdag 15 november Het ic is dus ook hier zichtbaar beschadigd.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Tijger, hou toch op met het geven van dit soort nutteloze commentaren voor 2 punten. Op 15 november schreef S. Selecteer het merk.

Er wel spanning op het stopcontact staat. If this matches your situation, the PCB of your machine might be out of order. Gepost maandag 24 november .

We adviseren u om te lezen:

  1. Hajar
    13.01.2021 02:36
    Klik hier voor meer informatie. Kortom : aan al die adviezen heeft TS nix.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |