Christelijke kerst en nieuwjaar wensen

Datum van publicatie: 12.01.2021

Stuur ons dan een e-mail naar samenwerking nieuwjaarswensen. De nieuwjaarswensen met een christelijke tint zijn geschikt voor mensen die geloven in het christendom en voor mensen die ze erg mooi vinden.

Bekijk hieronder alle teksten. Christelijke kerstwensen staan voor een krachtige tekst, met veel inhoud. Kerst is met de familie samen eten. Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Nog geen account? En dat mag nooit worden vergeten!!

Opeens stond er een engel van de Heer bij hen en werden ze omgeven door het stralende licht van de Heer, zodat ze hevig schrokken.

Er was die nacht geen kerstdiner en ook geen boom met lichtjes. En dat mag nooit worden vergeten!. Of maak zelf een originele Christelijke kerstkaart en zet een van de mooie teksten op de voorkant van de kaart in de zelf kaarten maken collectie. Want de Zoon des mensen is gekomen, om te zoeken en zalig te maken, christelijke kerst en nieuwjaar wensen.

Zelf een leuke tekst toevoegen aan deze pagina.

Christelijke kerstwensen 2021

Laat verbazing over het wonderlijke mysterie van het leven ons terug een kind doen worden. En over Jezus in de stal. Kerstmis is een christelijk feest. Laat de kracht om schuld en ego los te laten in ons geboren worden. En dat mag nooit worden vergeten!!

 • Jesaja   Het is kerst als jouw geloof anderen de weg naar Jezus toont als jouw glimlach een hart opent voor Zijn boodschap door jouw bezieling is het elke dag kerst Bijbelse kerstwensen: Vrees niet, Maria, want gij hebt genade bij God gevonden.
 • Geloof maakt alles mogelijk.

Er gebeurt zoveel in een jaar tijdSoms is het voor sommigen een hele strijd. Christelijke kerstwensen Bekijk de grote verzameling van mooie religieuze en christelijke kerstwensen, teksten. Bekijk je eigen collectie.

Herders kwamen tot Bethlehem en hoorden daar de engelenstem. Op deze pagina zijn de originele christelijke kerst en nieuwjaar wensen kerstwensen maar een modernere kerstwens te bekijken.

Verwijderd uit eigen collectie

Voorbeeld christelijke kerstwensen: Waarom Hij in alles den broederen moest gelijk worden, opdat Hij een barmhartig en een getrouw Hogepriester zou zijn, in de dingen, die bij God te doen waren, om de zonden des volks te verzoenen. Naast alle kerstkaartjes waar de christelijke kerstwensen in worden gezet, worden er in nieuwjaarskaartjes de nieuwjaarswensen gezet. Laat gelach en vreugde de muziek van ons leven worden.

Voorbeelden van kerstwensen op Greetz Meest gekozen kerstwensen voor - Schrijf kerstkaartjes met een mooie kerstwens!

Je wenst iemand een fijne kerst en een gezond en mooi nieuwjaar met deze wensen voor op een kaartje. Wij staan te springen om feedback en tips. Jesaja ? Kerst is met de familie samen eten?

Elke goede gave, van de Vader van de hemellichten; bij hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen.

Laten pijn en lijden onze ziel transformeren tot een stralende ster, christelijke kerst en nieuwjaar wensen.

Nieuwjaarswensen christelijk 2021 voor op een kaartje

Tijd van wachten op het nieuwe jaar avond van knallen en zingen Tijd van goede voornemens hoop op goede dingen Tijd voor een heel gelukkig Nieuwjaar want dat is mijn wens voor het komende jaar. Je kunt deze herkennen aan de authentieke manier van schrijven en uiteraard de boodschap die wordt meegegeven met de kerstwens.

Laat het tijdperk van intuïtie en wijsheid zich manifesteren in onze geest. Jezuke is geboren In een armoedige omgeving Waarin liefde en geborgenheid Warmte en medemenselijkheid Zorgen voor een tedere omhelzing.

Want God had de wereld zo lief la tulipe merlot hij zijn enige Zoon christelijke kerst en nieuwjaar wensen gegeven, het feest van het Licht, maar eeuwig leven heeft.

Laat de kracht om schuld en ego los te laten in ons geboren worden. Laten we stil zijn en luisteren naar de adem van God in iedere hartslag?

Daar in die donkere nacht hielden herders de wacht terwijl op aarde daalde neer Jezus Christus onze Heer'.

Laat dan Ker. Hij is de Messias. Laat gelach en vreugde de muziek van ons leven worden.

Het volk, dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien;  degenen, die wonen in het land van de schaduw des doods,  over dezelve zal een licht schijnen.

Laten we God danken voor zijn onbeschrijfelijk geschenk. Laat dan Kerst, het feest van het Licht,  De vrijheid terugbrengen op ieders gezicht.

Het versturen van een nieuwjaarswens doe je op een nieuwjaarskaartje. Er was die nacht geen kerstdiner en ook geen boom met lichtjes. Wij zijn hiervoor te bereiken op: feedback-tips nieuwjaarswensen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Karola
  14.01.2021 13:35
  Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken.
 2. Samer
  16.01.2021 08:50
  Een kaars lichtje nog zo klein  toch verlicht het de hele kamer waar wij in zijn, We wensen jou - en hen die jou omringen gezegende kerstdagen met elkaar.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |