Honden stamboom maken online

Datum van publicatie: 04.03.2021

Gegevens van in het buitenland wonende kooikerhondjes worden zowel in het clubregister als in ZooEasy verwerkt. Verplichte registratie bij aangewezen databank Als fokker ben je verplicht om binnen acht weken na de geboorte de pups te registreren bij een door de overheid aangewezen databank.

Latere ontvangst betekent extra administratiekosten. Om het de fokkers van rashonden wat makkelijker te maken, ontvang je van ons een code voor Databank Honden. Software voor middelgrote verenigingen Fok je samen met iemand anders honden?

Gaat de pup naar het buitenland, dan heeft deze een export pedigree nodig. Let goed op dat je geen gegevens vergeet in te vullen, dit voorkomt vertraging. Heeft u een geboorteformulier ontvangen, dan moet u deze invullen en naar de Raad van Beheer terugsturen. Als het een buitenlandse naam is, mogen losse letters wel als het een bestaand woord is.

Als wij de aangifte niet op tijd ontvangen, honden stamboom maken online, kunnen alle volgende stappen vertraging oplopen. Dan ontvang je de folder binnen enkele dagen thuis per post! Houden van honden Fokken met je hond Stambomen aanvragen voor pups Terug. Indien de teef leeg is gebleven dan wordt dit niet gezien als een nest. De informatie wordt regelmatig ge-update.

Tussen de vijf en zeven weken na de geboorte van de pups komt er een buitendienstmedewerker langs om de pups te chippen. Voor de volledigheid een kort overzicht van accountspecificaties en de kosten die hieraan verbonden zijn. Wij publiceren de onderzoeksuitslagen zodra een eventuele bezwaartermijn na de registratie van het onderzoek bij ons verstreken is.
 • Als de afstamming klopt, sturen we de stambomen en DNA-certificaten naar je toe. Home - Mogelijkheden - Honden fokken.
 • Geboorteaangifte Gefeliciteerd, er zijn pups geboren!

DNA-afstammingscontrole

Verplichte registratie bij aangewezen databank Als fokker ben je verplicht om binnen acht weken na de geboorte de pups te registreren bij een door de overheid aangewezen databank. Beheer je eigen database of werk samen met meerdere accounts. Als wij de aangifte niet op tijd ontvangen, kunnen alle volgende stappen vertraging oplopen en ontvang je ook de stambomen later.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende stappen die u moet doen voor de aanvraag van stambomen voor uw nest pups. Op de aparte pagina Stamboek Online vind je een overzicht van alle honden ingeschreven in het NHSB, dus zowel nesten als importhonden, vanaf Kies voor het unlimited abonnement en voeg onbeperkt gebruikers en honden toe.

Kies dan voor het multi user abonnement van ZooEasy.

 • Een geboorteformulier dat je na de geboorte van de pups verder invult en naar ons terugstuurt.
 • Ook neemt hij DNA af van de pups en, als dit is aangevraagd, van de ouderdieren.

Deze verenigingen maken o, honden stamboom maken online. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende stappen die je moet doen voor de aanvraag van stambomen voor je nest pups. Chipnummer Raad van Beheer Alle pups die in Nederland geboren en door de Raad van Beheer geregistreerd en van een chip worden voorzien hebben een chipnummer dat begint met De vereniging publiceert zelf het VFR en controleert of je aan de voorwaarden hebt voldaan.

Verder is er ruimte voor het invullen van een eventuele nieuwe eigenaar. Meer informatie zie de honden stamboom maken online  'fokken met kortsnuitige honden'.

Procedure stamboom aanvraag

Geschikt voor 1 gebruiker en je kunt tot maximaal 25 honden invoeren. Door gegevens van de ouders in te voeren, berekent onze software automatisch de inteelt van je honden. De spaties tellen dus niet mee. Houd hiermee rekening bij het bedenken van de namen voor je pups.

Houd hiermee rekening bij het bedenken honden stamboom maken online de namen voor je pups. Sorteren gegevens De gegevenslijst wordt standaard gesorteerd op geboortedatum. Verder kun je gezondheidsgegevens, maar wel met de mogelijkheid om onbeperkt honden toe te voegen, dierenartsbezoeken. Als vereniging zijn wij de eigenaar van de database en verantwoordelijk voor de inhoud ervan en de verkoop van de accounts.

Deze software is geschikt voor 1 gebruiker of een kleine organisatie.

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis!

Wal A. Neem bij vragen contact op met de rasvereniging. Kies dan voor het single user abonnement. Ook brengen zij hiervoor administratiekosten in rekening.

 • Om te zorgen dat de buitendienstmedewerker snel aan de slag kan, kun  je vast de volgende formulieren klaarleggen:.
 • Ook brengen zij hiervoor administratiekosten in rekening.
 • Bekijk de tarieven Lees meer.
 • Een handig hulpmiddel zodat je zeker weet dat je niks vergeet.

Een pijltje naast de titel geeft de sortering aan. Je kunt het formulier honden stamboom maken online gebruiken voor een nieuwe dekking. Checklist Je bent van plan een nest stamboompups te fokken. Deze termijn is een streef termijn en is ook afhankelijk van hoe snel u de betaling gedaan heeft. Kies dan voor het multi klaassen van gerwen abonnement van ZooEasy, honden stamboom maken online.

Deze gegevens zijn geen vervanging voor de stamboom of andere officile documenten. Dit heeft te maken met de koppeling aan andere databanken. Lidmaatschapskaart van de rasvereniging; als je geen lid bent van een rasvereniging voor het gefokte ras op het moment dat de pups zijn geboren.

Verkoop je een hond? Als wij de aangifte niet op tijd ontvangen, kunnen alle volgende stappen vertraging oplopen. Voor alle hondenrassen kun je een mooie honden stamboom maken, waarop je zelf de belangrijkste gegevens van je hond laat zien op de stamboom.

Dit doen wij al vele jaren met het bekende Clubregister. Probeer ZooEasy 30 dagen gratis. Daarnaast wordt bij oogonderzoeken aangegeven of de hond belast is met een erfelijke aandoening, deze aandoening hoeft niet bij elk oogonderzoek zichtbaar te zijn. In beide gevallen geldt dat de gegevens binnen 10 honden stamboom maken online na de geboorte bij ons binnen moeten zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chislaine
  04.03.2021 08:42
  Voor de volledigheid een kort overzicht van accountspecificaties en de kosten die hieraan verbonden zijn.
 2. Edmund
  05.03.2021 07:32
  Dit doen wij al vele jaren met het bekende Clubregister.
  Anes
  07.03.2021 11:43
  Daar controleren ze de afstamming.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |