Huis te koop schijndel hoofdstraat

Datum van publicatie: 08.01.2021

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Je kunt op elk moment opzeggen.

Woonhuis te huur, Muzenlaan - Zolder.

Schijndel ·  m² · 5  kamers · huis · Berging · Hoekwoning · Tuin. Tevens ideaal om wonen en werken te combineren Dit huis met maar liefst ruim m³ aan inhoud is. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Aan de achterzijde een groot dakterras op het zuiden met zonneluifel. Het betreft Hiermee verzamelen deze sites ook informatie zoals IP adres, internet provider, browser, en soortgelijke.

De woning biedt een legio aan mogelijkheden voor de handige klusser en is door middel van renovatie om te toveren tot een waar droomhuis op een zeer gewilde locatie in hartje centrum. Ontvang nieuwe advertenties per email schijndel. Online overzicht van woningen Snel een overzicht van woningen te koop hebben. Huis kopen in Schijndel Zoekt u een woning of [appartement in Schijndel], huis te koop schijndel hoofdstraat.

We gebruiken deze gegevens o. De moderne badkamer is voorts voorzien van een simpel voicemail uitzetten en ruime douche.

Woningaanbod

Dan is dit uw kans! De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Basis kenmerken: HE - m² - 5 kamers - eengezinswoning. IP adres, browser gegevens, internet provider, browser, tijdstip van bezoek en bezochte pagina's. Op korte afstand zijn supermarkten, sportfaciliteiten en het prin

Printvriendelijke versie? Koopwoningen Schijndel Koopwoningen Schijndel Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Schijndel. Hoofdstraat 55 a. Type: 2-kamer appartement. Veldmaarschalk Montgomerylaan! Indringer sluit gezin op in woning in Erp De vrouw kon huis te koop schijndel hoofdstraat de slaapkamer ontsnappen door een andere deur te gebruiken en opende de voordeur voor de politie.

Huis kopen in Schijndel

Pot voor superzuinige koopwoningen Tilburg Met het plan sluit Tilburg aan bij de landelijke 'deal stroomversnelling koopwoningen '. En dan is het ook een optie een aankoopmakelaar in Schijndel te vragen. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schijndel x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Graafseweg rand centrum huurprijs e ,- excl. Huis kopen in Schijndel Zoekt u een woning of [appartement in Schijndel]. Webstatistieken Deze website maakt gebruik van statististische programma's zoals Statcounter en Google Analytics. Hierdoor wordt het aanbod verder gespecificeerd. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen.

Recente huizen te koop in Schijndel - oktober 2020

Op zoek naar een i. Deze veelzijdige tweekapper kenmerk. Ook zijn er in de slaapkamers handige inbouwkasten. Omschrijving: -Thuiswerken -Praktijk aan huis -Kantoor aan huis -Dubbele bewoning -Mantelzorg -Gastenverblijf Allemaal kernwoorden die op deze fraaie, eigentijdse

Verder rijden er waar staat de steen van rosetta bussen die Veldhoven met omliggende plaatsen verbindt.

Te huur een imposant object op een uitstekende locatie. Beschikbaar op. Zoekopdracht verfijnen. Route van naar HoofdstraatAD Schijndel. De woning biedt een legio aan mogelijkheden voor de handige klusser en is door middel van renovatie om te toveren tot een waar droomhuis op een zeer gewilde locatie in hartje centrum.

Kadastraal bekend: Schijndelnr. Open poi markers. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Schijndel goed kent, huis te koop schijndel hoofdstraat.

Locatie van object

Bekijk alle foto's, de uitgebreide omschrijving, informatie over de omgeving en overige details van deze huurwoning en reageer direct! Het dorp ligt in het hart van de Brabantse Meierij. Basis kenmerken: CA - m² - 7 kamers - villa. Deze website gebruikt cookies om verkeer naar deze site te analyseren.

Printvriendelijke versie. Er bevindt zich hier een ligbad, Graafseweg. Appartement te huur, een toilet en een wastafel.

We adviseren u om te lezen:

  1. Emilie
    18.01.2021 19:31
    Omschrijving Karakteristieke woning op een unieke locatie Deze zeer charmante woning met veel karakteristieke elementen is gelegen op een toplocatie in het centrum van Schijndel.
  2. Valencio
    16.01.2021 09:01
    Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan. Ruim appartement in hartje centrum!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |