Internet buitenland kpn werkt niet

Datum van publicatie: 12.01.2021

Graag horen we waarom het antwoord u niet heeft geholpen. Je kunt dit zien aan de streepjes die bovenin je scherm staan.

Sim Only. Welkom op vtmgroep. Sluiten Simyo. Dataverbruik beperken Android. Hi Bart, welkom! Dit is de naam van het mobiele netwerk dat u gebruikt. Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet.

Wij adviseren om de MijnKPN app te gebruiken om je bundeltegoed in de gaten te houden. EU-regels Let op: geen EU. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Vanaf internet buitenland kpn werkt niet juni kunt u in de EU bellen, sms'en en internetten vanuit uw Nederlandse bundel.

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Bedankt voor uw antwoord.

Kom je er niet uit?

Wij gebruiken cookies op onze website. Zoek handmatig naar een buitenlands netwerk dat goede dekking biedt: Ga naar de Toestelhulp. Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Uw vaardigheden uitbreiden. Kan ik ook eSIM kiezen? Zet een buitenlandbundel aan. Ga naar de Toestelhulp.

Is je simkaart kapot? Wij helpen u graag Mocht geen van de opties werken of heeft u andere vragen over Data op uw mobieldan kunt u natuurlijk contact opnemen. Hier kun je de openstaande factuur betalen, internet buitenland kpn werkt niet. Selecteer een categorie.

Ben je in het buitenland en kan je niet internetten. Schakel het selectievakje uit als u elke keer handmatig verbinding wilt maken wanneer u de mobiele dataverbinding gebruikt.

Wat is roaming?

Als u al een pincode voor de simkaart hebt ingesteld, voert u deze in wanneer u hierom wordt gevraagd en selecteert u OK. U ontvangt een SMS zodra de wijziging is ontvangen. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

Om dit op internet buitenland kpn werkt niet lossen probeer als eerst het volgende: Sms JA naar om het limiet voor de maand uit te schakelen. Selecteer deze optie als u de verbinding wilt laten beheren door Windows. Hoe kan ik roaming aanzetten. Zet een buitenlandbundel aan. Controleer het bereik op de dekkingskaart.

Wel fijn dat het nu is opgelost in ieder geval. Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten.

Mobiele instellingen gebruiken voor verbindingsproblemen

Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen! Als u op uw pc verbinding kunt maken met een Wi-Fi-netwerk of een Windows apparaat bij de hand hebt, kunt u online zoeken naar de instellingen van de APN voor internet van uw mobiele provider.

De kosten voor het gebruik van je mobiel in het buitenland worden binnen de EU gereguleerd door het Europees Parlement en de Raad van Ministers.

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren. Vind hier je antwoord Hoe je ons bereikt Bezoek ons forum. Ga naar 'Instellingen' 2. Simyo eSIM. U kunt alleen internetten wat betekent infinity het buitenland als dataroaming aanstaat in uw toestel. Is je simkaart kapot. En in het weekend vaninternet buitenland kpn werkt niet.

Meld je aan

Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Verwijder de batterij. Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM?

Dat wordt roaming genoemd? Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je mobiel abonnement.

We adviseren u om te lezen:

  1. Noam
    12.01.2021 09:26
    Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |