Itunes account zonder creditcard

Datum van publicatie: 10.01.2021

Vul de gevraagde adresgegevens in en klik op volgende. Tot slot: mocht je uiteindelijk toch liever een creditcard willen koppelen, dan kun je het beste eerst creditcards vergelijken. Aan sommige passen is geen mobiel telefoonnummer gekoppeld.

Als u zelf het gezinshoofd bent, kunt u meerdere betaalmethoden toevoegen aan uw eigen Apple ID, maar uw gezinsleden kunnen alleen de eerste betaalmethode in de lijst gebruiken. Finler houdt namelijk een overzicht van de laagste prijzen en laatste aanbiedingen bij, zodat een creditcard je niet te veel hoeft te kosten. Apple TV apps beheren.

Klik op je Apple ID. Nu komt u in het scherm waar u een betaalmethode kunt kiezen, kies hier de optie geen.

Montserrat De meeste creditcards en betaalkaarten   Nicaragua De meeste creditcards en betaalkaarten   Panama De meeste creditcards en betaalkaarten   Paraguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Peru De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Saint Kitts en Nevis De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Lucia De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Vincent en de Grenadines Itunes account zonder creditcard meeste creditcards en betaalkaarten   Suriname De meeste creditcards en betaalkaarten   Trinidad en Tobago De meeste creditcards en betaalkaarten   Turks- en Caicoseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Uruguay Itunes account zonder creditcard meeste creditcards en betaalkaarten   Venezuela De meeste creditcards en betaalkaarten.

Je kunt ook ITunes Klik op de onderstaande link om de instructie te lezen! Tweets van StefMucha! Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app te herkennen aan 'Download'!

Betaalmethoden beheren die gezinsleden gebruiken Als u 'Delen met gezin' configureert en het delen van aankopen inschakelt, itunes account zonder creditcard, beheert een volwassene van het gezin het foutieve overboeking terughalen ing n gedeelde betaalmethode voor alle leden van de gezinsgroep.

Daarna kun je de gegevens van je creditcard weer van de account verwijderen.

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Vul de gevraagde adresgegevens in en klik op volgende. Als u problemen hebt met het toevoegen van een betaalmethode voor aankopen in de App Store, iTunes Store of Apple Books, moet u mogelijk contact opnemen met uw financiële instelling voor ondersteuning.

Als u de betaalmethode van uw Apple ID wilt wijzigen, gebruikt u iTunes op uw pc of volgt u de stappen voor uw niet-Apple apparaat.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Open de App Store. Klik op 'Beheer betaalmethoden' naast 'Betaalgegevens'.

Vul alle vereiste gegevens in! Methode 2 van Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, itunes account zonder creditcard, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Tik op uw naam. Ja Nee. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV

De Appstore wordt nu geopend en u kunt inloggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Klik op iTunes Store links in het iTunes-venster en kies uw land door op de bijbehorende vlag rechts onder in de hoofdpagina van de iTunes Store te klikken.

Selecteer "Geen" als je betalingsmethode. Vul de my robin mobile activeren adresgegevens in en klik op volgende.

Meestal kunt u de volgende betaalmethoden gebruiken met uw Apple ID: Apple Pay indien beschikbaar De meeste creditcards en betaalkaarten Store-tegoed, itunes account zonder creditcard, kunt bijwe. Voor TrueMoney moet u het mobiele telefoonnummer opgeven dat aan uw TrueMoney-account is gekoppeld! Kies hier Maak nieuwe Apple ID aan.

Uw betaalmethode wijzigen op uw Mac

Installeer een gratis app om een account te creëren waar geen betalingsmethode aan is gekoppeld. Colombia De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Costa Rica De meeste creditcards en betaalkaarten   Dominica De meeste creditcards en betaalkaarten   Dominicaanse Republiek De meeste creditcards en betaalkaarten   Ecuador De meeste creditcards en betaalkaarten   El Salvador De meeste creditcards en betaalkaarten   Grenada De meeste creditcards en betaalkaarten   Guatemala De meeste creditcards en betaalkaarten   Guyana De meeste creditcards en betaalkaarten   Honduras De meeste creditcards en betaalkaarten   Jamaica De meeste creditcards en betaalkaarten   Mexico De meeste creditcards en betaalkaarten PayPal 2 Apple ID-saldo afkomstig van cadeaubonnen of eigen stortingen Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders.

Heb je op de link geklikt, dan is je Apple ID klaar voor gebruik. Meer informatie Lees hoe aankopen worden gefactureerd  wanneer u meerdere betaalmethoden hebt.

Meerdere vensters open van een iPad app.

Websites worden daardoor makkelijker in gebruik. Nieuw iOS 13 macOS Heb je op de link geklikt, dan is je Apple ID klaar voor gebruik, itunes account zonder creditcard. Selecteer "Geen" als je betalingsmethode. Klik op iTunes Store links in het iTunes-venster en kies uw land door op de bijbehorende vlag rechts onder in de hoofdpagina van de iTunes Store te klikken. Klik op Logout. Neem contact op met de leverancier itunes account zonder creditcard meer informatie.

Klik op 'Beheer betaalmethoden' naast 'Betaalgegevens'.

Verenigde Staten en Canada

Links Telefoon. HEMA Smart verlichting en accessoires. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat een bezoeker ingelogd kan blijven op een website of dat voorkeuren, worden onthouden. Ja Nee. Was dit artikel nuttig.

We adviseren u om te lezen:

  1. Edine
    19.01.2021 17:21
    U heeft nu een e-mail ontvangen van Apple met hierin een link.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |