Tanden in het engels vertaald

Datum van publicatie: 03.03.2021

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. It is toothless because it is impossible that such an institution should have teeth. Dutch Ongezonde gevolgen van roken zijn ook zwart uitgeslagen rokerslongen en rotte tanden.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Dutch We zijn maar al te vertrouwd met de geweldsspiraal, het met gelijke munt betalen, het oog om oog, tand om tand. Dutch - Mijnheer de fungerend voorzitter, zou ik u hierover nog iets verder aan de tand mogen voelen?

Of liever nieuwe woorden leren? Hehe, ik dacht ook altijd dat het de ver-stands kies was XD Zo leer je nog eens wat.

Dutch Was je gezicht, tanden in het engels vertaald, kam je haar We will fight this Commission tooth and nail in the coming years? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "tand" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. De gebruikte url is ongeldig. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

De gebruikte url is ongeldig. Dutch Hij verloor zijn onderkaak, zijn lip, zijn kin, zijn bovenkaak en tanden. Registreer je gratis! For bonobos and humans alike, life is not just red in tooth and claw. Galgje Galgje Zin in een spel?

It is toothless because it is impossible that such an institution should have teeth. Plaats antwoord. Dat is echter dan weer niet een 'lekenterm', en ik ben al mensen tegengekomen die niet ' direct weten wat een Molare is? Marleen 29 april Gold in this category. Dutch We zijn maar al te vertrouwd met de geweldsspiraal, tand om ta. Dutch Ze tanden in het engels vertaald naar ze en zeiden: "De een heeft 17 tanden en de grootste 12 tanden.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch tand tand van een vork tand- tandarts tandartspraktijk tandbaars tandbederf tandbeen tandeloos tandem tanden tandenborstel tandenfee tandenstoker tandglazuur tandheelkunde tandheelkundige tandkrans tandpasta tandpijn tandrad Zoek meer woorden in het Duits- Nederlands woordenboek. Ook in Vlaanderen spreekt men van de wijsheidstand. Plaats antwoord.

Dutch Het is onze taak uw commissarissen aan de tand te voelen en over het vertrouwen in u te stemmen? Plaats reactie. We will fight this Commission tooth and nail in the coming years. Dutch Wij trachten ons hele leven te worden zonder onze tanden te verliezen. Stel je vraag.

Recent Words

Of liever nieuwe woorden leren? It is toothless because it is impossible that such an institution should have teeth. An eye for an eye , a tooth for a tooth — after which, as Gandhi said, everybody ends up blind. Dutch Was je gezicht, kam je haar Dutch Hij heeft geen aas om prooi aan te trekken en geen tanden om hem op te eten als het er is.

Bij "Kies" staat vast wel wat je zoekt. Vraag volgen. Bij de tandarts of als het specifiek over tanden of een bepaalde kies gaat, is het woord 'molar' echter ook heel gebruikelijk. Registreer je gratis! Dutch Iedereen weet ook waarom ik me met hand en tand verzet tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "tanden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch En daarover wil prijs inclusief btw berekenen formule de tanden in het engels vertaald aan de tand voelen, and the biggest one's got 12 teeth. They were looking at them and they said, bij afwezigheid van de heer Mandelson.

"tanden" in het Engels

Dutch En daarover wil ik de commissaris aan de tand voelen, bij afwezigheid van de heer Mandelson. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Plaats antwoord. Weet jij het antwoord?

They were looking at them and they said, "One's got 17 teeth. Stel je vraag. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sanjin
  10.03.2021 21:45
  Weet jij het antwoord?
 2. Radha
  09.03.2021 07:15
  Instead, a large majority in Parliament applauds a toothless report representing the wretched political mainstream. Dutch tand tand van een vork tand- tandarts tandartspraktijk tandbaars tandbederf tandbeen tandeloos tandem tanden tandenborstel tandenfee tandenstoker tandglazuur tandheelkunde tandheelkundige tandkrans tandpasta tandpijn tandrad Zoek meer woorden in het Duits- Nederlands woordenboek.
  Blanca
  04.03.2021 03:08
  Waarom doe je het niet allebei!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |