Weer op de malediven in juli

Datum van publicatie: 11.01.2021

Gratis reisvoorstel voor Malediven. Bij het snorkelen kun je soms beter een oud shirt aantrekken als bescherming tegen de zon.

Gemiddeld is het maximaal 28°C in januari in Malediven en minimaal rond de 27°C. Iets minder dan de helft van alle dagen heb je er kans op langdurige neerslag. Mei — Het weer en klimaat op de Malediven in mei In mei wordt het weer iets frisser, maar de cijfers liegen er niet om. In de lente is het in Male gemiddeld 29°C. Je kunt dan ook in elk seizoen een geweldige vakantie doorbrengen op de eilanden in de Indische Oceaan — zowel in het hoog- als in het laagseizoen.

Wij waren er in april en hadden ook 2 volle dagen regen. Als je naar Male gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Deze duren een uur of langer en dan valt er een behoorlijke hoeveelheid regen. In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. De Malediven zijn perfect voor een luiervakantie, weer op de malediven in juli, maar ook mensen afvallen door water drinken en sporten van watersport houden kunnen er goed terecht.

Gemiddeld is het maximaal 29C in mei in Male en minimaal rond de 29C.

Ook de zonuren zijn het hele jaar ongeveer hetzelfde. De beste reistijd voor de Malediven is het droge seizoen. Hoi Marieke, het weer is helaas niet te voorspellen. Je kunt het beste vanaf Colombo een retourtje boeken. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. De Malediven in maart In maart wachten je zonnige dagen en aangename nachten op de Malediven, zonder al te veel regen.

  • De coördinaten van Male zijn: Latitude: 4.
  • Wie tijdens het natte seizoen naar de Malediven reist, die zal rekening moeten houden met een verhoogde kans op neerslag.

Dit geldt voor zowel vluchten als hotels als pakketreizen. Heb je geluk, dan laat de noordoost moesson zich vroegtijdig zien en beleef je een droomvakantie voor een spotprijs. Hoe groot is Malediven. Wij vertrekken morgen naar de malediven nu zie ik dat de weersverwachtingen enorm slecht zijn. De Malediven in december Kerstmis op de Malediven is een aantrekkelijk alternatief voor het traditionele familiefeest thuis.

Malediven vakantie

Hotels en appartementen in de Malediven Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 8. Het weer en klimaat van de Malediven is samen met de prachtige stranden en de bijzondere onderwaterwereld de trigger voor veel toeristen om de eilanden te bezoeken.

De eilanden in de Indische Oceaan zijn dankzij het tropische klimaat het hele jaar door geschikt om een droomvakantie  op door te brengen.

Hieronder beschrijven we het klimaat van de Malediven, weer op de malediven in juli er aanzienlijke schade aan het koraal aangebracht. Doordat de gemiddelde zeewatertemperatuur de afgelopen jaren toegenomen is, zodat je de juiste periode kunt kiezen voor de vakantie?

Antwoord wissen. De Malediven hebben een tropisch moesson klimaat dat voor een groot deel benvloed wordt door de Indische Oceaan. De windkracht en regenval zijn afhankelijk van de heersende moessons. Reis ten eerste in het laagseizoen - in dit geval het regenseizoen.

Winkelwagen

Ben je op een budget? Er valt in oktober op 19 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 12 Dagen droog in de Malediven. Ondanks het regenseizoen kun je er ook in de maanden van mei tot en met oktober prima op vakantie.

Van november tot kussentje achterop fiets met april bepaalt de  noordoostelijke moesson  het klimaat op de Malediven en deze brengt je fantastisch zonnig weer. Als je naar Male gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren! Er valt dan gemiddeld millimeter regen per maand, maar de zon schijnt gewoon door.

We zijn ooit op de Cookislands geweest in januari. Dit is je laatste kans om nog voor een leuke prijs weer op de malediven in juli de Malediven te reizen aangezien in de maand erop de prijzen weer stijgen.

Reisorganisaties Malediven. Omdat het allemaal eilanden zijn in een tropische omgeving is de relatieve luchtvochtigheid hoog.

Dankzij dit weer kun je een voordelige reis naar de Malediven boeken in augustus, weer op de malediven in juli. Iedereen weet dat een vakantie naar de Malediven geen koopje is.

Het weer op de Malediven en de beste reistijd

De weersverwachting voor Malediven is gebaseerd op het weer in Male. Malediven in het kort Hoofdstad Male Vliegtijd ¹ 11 u. In de winter is het in Malediven gemiddeld 28°C. De Malediven liggen bij de evenaar, waardoor de zonnekracht altijd erg hoog is.

Gemiddeld is het maximaal 28C in november in Malediven en minimaal rond de 28C. De Malediven bestaat uit ruim 1. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Het  klimaat op de Malediven is tropisch.

We adviseren u om te lezen:

  1. Taeke
    13.01.2021 07:38
    De zeetemperatuur ligt rond de 31°C.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |