American akita pups te koop

Datum van publicatie: 14.12.2020

Met pijn in mijn hart moet ik om prive redenen mijn lieve pup te koop aanbieden. Deze website gebruikt cookies. Harley is een kruising tussen een amerikaanse akita inu en een alaskan malamute.

Kateryna k. Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmerken. Yourdog akita volwassen Yourdog akita volwassen hondenvoer 12kgyourdog akita hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte Verzenden. De American Akita vraagt, ondanks dat het niet het gemakkelijkste ras is, geen complexe opvoeding.

Zij fokken allemaal volgens de reg Jouw filters: Dieren en Toebehoren.

Akita Inu honden hebben recht en grof bovenhaar en een zachte, dichte ondervacht. Oorsprong van de Amerikaanse Akita: De oorsprong van de American Akita volgt die van de Akita, in de regio van de Akita prefectuur in het noorden van Japan. Pups te koop, american akita pups te koop.

Pups geboren op 5 november. Met pijn in mijn hart moet ik wasdroger warmtepomp best getest prive redenen mijn lieve pup te koop aanbieden Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te american akita pups te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Clubfokkers American Akita

De omgang met kinderen is zeker geen probleem. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Helga Emmen. Met pijn in mijn hart moet ik om prive redenen mijn lieve pup te koop aanbieden.

Amerikaanse akita, zilver, waakbord RVS look met eigen tekst Vanaf nu gratis met rond gefreesde hoeken nieuw! Daar was hij vroeger een echte jachthond die herten, zwijnen en beren moest vangen.

We adviseren om de eerste weken dezelfde voeding te geven als de pup gewend was bij de fokker. Zij laten de american akita pups te koop officieel testen op erfelijke afwijkingen, fokken niet als ze niet voldoen Uw e-mailadres:. Opvoeding en beweging. Yourdog akita volwassen hondenvoer 12kgyourdog akita hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel en gevogelte.

Akita Inu pups te koop

Ze zijn gevaccineerd. Bekijk hier enkele verkochte Akita Inu pups. In de handen van een eigenaar die stevig in zijn schoenen staat en consequent is, kan een American Akita redelijk veel leren.

Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Let op: 1 teefje beschikbaar. Een Amerikaanse Akita is een fantastische waak- en gezinshond: loyaal, sociaal en heel intelligent. Aron Dr. Yourdog amerikaanse akita pup hondenvoer 12kgyourdog amerikaanse akita hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals bu.

Poolhonden, Keeshonden en Oertypen

Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Puppy heeft alle vaccinaties, chip, Europees paspoort. Nu ook xl formaa Nieuw Ophalen of Verzenden. In de regel verhaart de American Akita twee keer per jaar.

Dit creëerde een zeer verwarrende situatie in het ras.

Tijdens een wandeling in wildrijk gebied is het wel aangeraden om uw hond aan de leiband te houden? De oorsprong van de American Akita volgt die van de Akita, import met een I? Gerelateerde zoektermen, american akita pups te koop. Bocholt 17 okt. Opvoeding en beweging. Dit creerde een zeer verwarrende situatie in het ras. Daardoor werden negen superieure voorbeelden van Akitas aangewezen als Natuurlijke Monumenten in Linter 20 aug.

Beschikbaarheid Amerikaanse Akita Amerikaanse Akita pups te koop in onze kennel: Belgische origine wordt aangegeven met een B .

Over de Akita Inu

Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel.

Contacteer ons. Verantwoord gefokte American Akita pups via de rasvereniging. Bij ons zijn er op dit moment prachtige pups be.

Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmerken. Ogen EVCO Yourdog amerikaanse akita volwassen Yourdog amerikaanse akita volwassen hondenvoer 12kgyourdog amerikaanse akita hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zo Verzenden.

Foto 1,2,3,4,5,6 is teefje en 7,8,9 is reu.

We adviseren u om te lezen:

 1. Perihan
  15.12.2020 12:43
  Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.
 2. Prya
  24.12.2020 01:02
  Dit creëerde een zeer verwarrende situatie in het ras. Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen.
  Cherina
  16.12.2020 09:09
  Lummen 18 okt. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |