Hilton sky bar amsterdam menu

Datum van publicatie: 11.01.2021

Nieuwsbrief Ontvang wekelijks de weekend guide én nieuwe artikelen in je inbox! Wij aten de Crispy Peking Duck.

Beoordelingen filteren. Wij aten de Crispy Peking Duck. Lekkere espresso,gratis refill! Er is ook een dakterras, je kunt Alles weergeven.

Lijst wordt bijgewerkt Verzenden Annuleren. Maar zelfs met koud weer is het uitzicht over Amsterdam magisch. Wij geven dit altijd met veel genoegen. Wij logeerden laatst in het Douletree Hilton en hebben ons vergaapt aan het fantastische uitzicht over Amsterdam.

Duits We werden onwijs goed en leuk geholpen. Noors 5.

Meer informatie

Spaans Dat je je hoofdzakelijk in het Engels verstaanbaar moet maken met het personeel vind ik een dingetje, maar niet onoverkomelijk. Engels 1.

Geachte heer De Groot, Wat een fantastische feedback! Heb een super tijd gehad in de skylounge! Wij logeerden laatst in het Douletree Hilton en hebben ons vergaapt aan het fantastische uitzicht over Amsterdam.

We werden onwijs goed en leuk geholpen. Gesteund door een solide teamgeest, 40 jaar getrouwd kaartje alleen door werkervari.

Menukaart werd op tafel hilton sky bar amsterdam menu met de mededeling dat we geen bediening moesten verwachten want ze hadden het te druk Bedankt voor je hulp. SkyLounge Amsterdam biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een bruisend team met een echte passie voor service van de hoogste kwaliteit.

Volgend artikel 18 februari Ik wil bij deze dan ook mijn oprechte excuses hiervoor aanbieden dat wij niet Beoordeeld op 20 december Goeie service. Een vraag stellen.

Alles weergeven. Frans Wij geven dit altijd met veel genoegen Lees hier de privacy policy. Werkervaring : 0 - 1.

Waarderingen en beoordelingen

Fantastische service en een zeer aangename sfeer. Duits Er kwam zelfs een verrassing voor haar verjaardag terwijl ik er zelf niet om had gevraagd. Japans 7. Frans

Geselecteerde filters. Je loopt zo het centrum van Amsterdam in. Verder ook erg prijzig. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Alle 32 vragen weergeven. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Er zijn verschillende zitjes, waar je aan kunt eten en drinken.

Ja Nee Weet ik niet zeker, hilton sky bar amsterdam menu.

Bekijk ons bijzondere aanbod

Inloggen Registreren. Beoordeeld op 20 december Goeie service. Prima prachtig menu,heel fijn personeel. Nederlands

Hongaars 1. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Het uitserveren verloopt ook vrij vlot.

We adviseren u om te lezen:

  1. Hui
    13.01.2021 19:27
    De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Maar zelfs met koud weer is het uitzicht over Amsterdam magisch.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |