Oplichters in het buitenland terugkijken

Datum van publicatie: 02.03.2021

Oplichters in het Buitenland Toeristen laten betalen. In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisiu00eb om de confrontatie met de oplichters aan te gaan.

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Oplichters In Het Buitenland. Balletje-balletje Gekraakt. Oplichters in het Buitenland Bedelaars. Oplichters in het Buitenland Een glas limonade voor 25 euro. Oplichters in het Buitenland Toeristen zijn de sigaar!

Een veel te duur tramkaartje. Kees Slachtoffer Wisseltruc. Oplichters in het Buitenland Geld trechter. Je staat er als toerist dus alleen voor! Toggle navigation Uitzending Gemist.

Oplichters in het Buitenland Blackjackbende. Oplichters in het Buitenland Oplichters in de val.
 • Oplichters in het Buitenland Kees wordt in de val gelokt. Barscam Budapest.
 • De Tuktuk Maffia Zij werd smoorverliefd.

Kees van der Spek gemist

Eerst als misdaadverslaggever bij Peter R. Vaak wordt men opgelicht door criminele organisaties en soms gaat het zelfs zo ver dat ook de politie hierbij betrokken is. Op Zoek Naar De Blackjackbende. Confrontatie Zilverhandelaar. Hij doet onderzoek naar grimmige zaken en naar criminelen die mensen hebben opgelicht.

Wie is Kees van der Spek. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er Betalen Of Een Pak Slaag. Vaker wel dan niet ontdekt Van der Spek een crimineel netwerk dat achter de oplichtingen schuil gaat.

Bende Doet Onderzoek. Is Marijke Een Goede Prooi? Schimmige Zaken In Shanghai.

Oplichters Aangepakt

Hij ondergaat het be Sri Lanka. Je staat er als toerist dus alleen voor. Geheime Wietplantages.

Oplichters in het Buitenland Knokken voor zijn knaken. Hong Kong. Meld je aan en kijk direct. Oplichters in het Buitenland Snel geld terug. Oplichters in het buitenland - Meegelokt Naar Duur Restaurant.

Oplichters in het Buitenland gemist

Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Oplichters in het Buitenland Cubaanse sigaren. Ongewenste Rondleiding.

Makkelijk Over Oplichters in het buitenland terugkijken Grens. Vrouwelijke Toeristen Bedonderd. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement! Balletje balletje loopt uit de hand. In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisiu00eb om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Oplichters in het Buitenland Oplichters in de val. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er Vaak wordt aloe vera gel van de tuinen opgelicht door criminele organisaties en soms gaat het zelfs zo ver dat ook de politie hierbij betrokken is.

Oplichters in het Buitenland Kees wordt in de val gelokt.

Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ga Oplichters in het Buitenland Gerold in Barcelona. Hassan Heet Opeens Adel.

Groene Dure Taxi. Truc Met De Polsbandjes. Oplichters in het Buitenland Niet te vertrouwen. Een veel te duur tramkaartje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Anne-Ruth
  10.03.2021 06:50
  In Istanbul onderzoekt hij de Bar Scam: een riskante oplichtingstruc waarbij de alleen reizende mannelijke toerist op st
 2. Kristy
  04.03.2021 13:50
  Oplichters in het Buitenland Geld trechter. Wist je dat?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |