Vriendelijk bedankt in het engels

Datum van publicatie: 05.03.2021

Geen opmerkingen, integendeel. Ook goede communicatie tijdens het verloop van de procedure. Correcte prijs.

Yeah, fine. Audrey Poleszczuk België De snelle en correcte dienstverlening was fantastisch! Met dank, Christophe Waarvoor heel hartelijke dank!!!

Welgeteld 5 vertalers zijn er van nederlands naar het Fins volgens mijn informatie waarvan ik er 1 vriendelijk bedankt in het engels ken. Engelsen zijn erg trots op hun moedertaal en er zijn maar weinig Engelsen die een vreemde taal spreken. Zeer goeie offerte en duidelijke opvolging. Jezelf en het bedrijf voorstellen in het Engels Als jij jezelf gaat introduceren vertel je vaak over over je werk en in wat voor soort bedrijf je werkzaam bent.

Hartelijk bedankt.

Engelsen zijn erg trots op hun moedertaal en er zijn maar weinig Engelsen die een vreemde taal spreken. De vertaling verliep super snel. Hoop in de toekomst nog beroep te mogen doen op Tom.
  • Perfecte afwerking van het volledige dossier. Prima service, snel.
  • Ben zeer tevreden over de vertaling, de snelle en zeer vriendelijke service geleverd door Flanders Translations.

Standaardzinnen Engels

Alvast bedankt voor de snelle service! Heel prijslijk Nog maals Bedankt. Met hartelijke dank en groet. Jo Callebaut. Heel correct en snelle afhandeling, 2 weken vroeger dan voorzien mocht ik de vertaalde documenten in ontvangst nemen in Ecuador.

  • Er zijn geen opmerkingen te formuleren.
  • Duidelijke communicatie. Een drietalige belg die ook drie vreemde talen spreekt

Officile documenten bedigd vertalen van Spaans naar Nederlands voor klant uit Eksaarde "Beste, uw mail werd goed ontvangen. Communicatie, vriendelijk bedankt in het engels, snelheid en efficintie, offerte. Zeer tevreden!. Ik heb al enkele vertalingen door Tom laten doen en iedere keer een zeer persoonlijke service gekregen. Communicatie met Tom gaat ook zeer vlot. Dutch Bijzonder hartelijk bedanktmevrouw de commissaris. Nogmaals dank voor de medewerking.

Vriendelijk

In Dubai zeiden we steeds dat hun service level en snelheid ongekend zijn elders, doch wat Flanders Translations voor ons gedaan heeft Je voelt je goed behandeld als klant. Bedankt voor de perfecte vertaling!

Nogmaals heel hartelijke dank. Goede prijs en duidelijke offerte. Waarom doe je het niet allebei. Het Italiaanse consulaat te Brussel en ikzelf zijn enorm tevreden.

Everyone, this is Joan. Absoluut aan te raden.

Engelse voorbeeld- en standaardzinnen

Inderdaad, het werk van Tom is gewoonweg AF! Geweldige service! Zeer goede service. Ik heb al enkele vertalingen door Tom laten doen en iedere keer een zeer persoonlijke service gekregen.

Als oud bedrijfsleider dank ik Tom en Co voor hun inorme adequate en snelle service. Wanneer begint wintertijd vertaling, verzorgd document,tijdig afgeleverd Dank je.

Pretty good. How are things. Ontzettend bedankt voor alweer een zeer goede service!!, vriendelijk bedankt in het engels. Bewijs studietoelage bedigd en gelegaliseerd vertalen van Nederlands naar Frans voor klant uit Orval " Hierbij bevestig ik goede ontvangst van uw mail!

Zeer efficient en grondig. Top team. Absolute aanrader.

Zojuist vertaald

Vriendelijke groeten" Huwelijkscertificaat beëdigd vertalen van Engels naar Nederlands voor klant uit Hasselt "Beste, bedankt voor deze snelle vertaling.

Hartelijk bedankt voor de professionele begeleiding. Zoals steeds zeer vlotte en correcte afhandeling van de vertaalopdracht.

Alles verliep vlot en snel inclusief legalisatie! We kregen een snelle, vriendelijke en uitstekende service. Heel efficiten en behulpzaam!

We adviseren u om te lezen:

  1. Teatske
    11.03.2021 22:29
    Op de offerte was de voorziene tijd enkele dagen voordat ik de documenten zou hebben, dit is nog sneller gegaan en de dag na bespreken van de opdracht, het toezeggen op de offerte en dergelijke had ik de vertaalde documenten al in mijn bezit door een persoonlijke aflevering na het legaliseren bij de rechtbank. Kan u mij alles mailen aub, zaterdag vertrek ik naar Hongarije.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 ambienteristorante.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |